RO
Menţinerea şi dezvoltarea relaţiilor de colaborare între Biroul de probaţiune Străşeni şi Servicul Patrulare al IP Străşeni

Menţinerea şi dezvoltarea relaţiilor de colaborare între Biroul de probaţiune Străşeni şi Servicul Patrulare al IP Străşeni

18 Octombrie 2016

 

În scopul menţinerii şi dezvoltării relaţiilor de colaborarepe data de 10.10.2016 în incinta BP Străşeni a avut loc o şedinţa de lucru a Biroul de probaţiune Străşeni şi Servicul Patrulare al IP Străşeni, la care a participat şeful biroului de probaţiune Galina Ganea, consilierul de probaţiune Rotari Olimpia şi şeful Serviciului Patrulare al IP Străşeni Gasan Gheorghe.

În cadrul ședinței au fost abordate următoarele subiecte:
- Conlucrarea BP Străşeni  cu Servicul Patrulare al IP Străşeni la punerea în executare a hotărîrilor judecătorești care prevăd pedeapsă privarea de dreptul  de a conduce unitate de transport, aspecte ce ţin de sporirea controlului.
- supravegherii şi monitorizării persoanelor private de dreptul de a conduce mijloace de transport aflate în evidenţa Biroului de Probaţiune Străşeni, soluţionarea în comun a problemelor legate de punerea în executare a pedepsei nominalizate.
 
În luna octombrie anul curent, vor fi organizate activităţi cu participarea ambelor instituţii în vederea sensibilizării societăţii de exclude conducerea unităţii de transport în stare de ebrietate alcoolică.
Activitatea desfăşurată a avut un impact pozitiv în vederea conlucrării mai strînse pe viitor între BP şi Serviciului Patrulare al IP Străşeni, întru atingerea scopului comun - reintegrarea în societate a persoanelor aflate în conflict cu legea penală, diminuarea riscului comiterii crimelor în stare de ebrietate alcoolică.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică Disponibile Aplicate
Noutăți
Recensământul populației și locuințelor se va desfășura în perioada 8 aprilie-7 iulie 2024
01 Aprilie 2024
Schimb de experiență privind practicile și instrumentele de reintegrare în societate
14 Martie 2024
Realizările Inspectoratului Național de Probațiune pentru anul 2023
05 Martie 2024
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
”În Republica Moldova, trei din patru femei s-au confruntat cu cel puțin o formă de abuz din partea partenerului”
05 Decembrie 2023
Numărul sancționaților cu muncă neremunerată în folosul comunității este în creștere
07 Septembrie 2023
În prima jumătate a acestui an, numărul condamnaţilor la muncă neremunerată în folosul comunităţii a crescut
06 Septembrie 2023
noi in facebook

Menţinerea şi dezvoltarea relaţiilor de colaborare între Biroul de probaţiune Străşeni şi Servicul Patrulare al IP Străşeni

loading ...