RO
Biroul de probaţiune Rîşcani Nord şi Agenția pentru Ocuparea Forţei de Muncă Rîşcani Nord s-au reunit într-o şedinţă de lucru

Biroul de probaţiune Rîşcani Nord şi Agenția pentru Ocuparea Forţei de Muncă Rîşcani Nord s-au reunit într-o şedinţă de lucru

22 Martie 2016

 

La 21 martie, curent, consilierii din cadrul Biroului de probaţiune Rîşcani Nord s-au întrunit într-o şedinţă de lucru cu reprezentanţii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Rîşcani Nord.

 

Întrunirea a avut drept scop privind integrarea profesională şi socială a persoanelor aflate în evidenţa biroului de probaţiune, ameliorarea problemelor ce ţin de angajarea în cîmpul muncii persoanelor aflate în căutare unui loc de muncă şi protecţie socială împotriva şomajului. Totodată au fost stabilite responsabilităţile şi obligaţiile părţilor pentru conlucrare eficientă în scop comun. Consilierii de probaţiune au prezentat lista persoanelor ce se află în evidenţa biroului, menționînd necesităţile şi problemele cu care se confruntă persoanele în cauză.

 

Irina Ţarălunga – şef al BP Rîşcani Nord a relatat că „Conlucrarea cu AOFM este benefică şi foarte importantă, deoarece majoritatea subiecţilor probaţiunii sunt în căutare unui loc de muncă şi instruiri profesionale. Rezultatele bune reduc riscul de recidivă aşa cum persoanele pot avea posibilitatea de a fi implicaţi în muncă de zi cu zi. În perioada anilor 2014-2015 au fost înregistrate la AOFM, 14 subiecţi ai probaţiunii din care 3 angajaţi în cîmpul muncii şi 1 a trecut pregătirea profesională”.

 

La rîndul său, Galer Ludmila – şef al AOFM a subliniat că „Subiecţii probaţiunii, care se adresează la noi sunt informaţi în deplin despre ofertele actuale, scopul, principiile şi avantajele înregistrării”.

 

La final, a fost semnat Acord de colaborare între Biroul de probaţiune Rîşcani Nord şi Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Rîşcani Nord.

 
Direcţia activitate analitică şi relaţii externe,
telefon de contact: 022 721882
e-mail: serviciulanalitic@ocp.gov.md, druta_druta@mail.ru
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică Disponibile Aplicate
Noutăți
Viorel Sochircă a fost numit director al Inspectoratului Național de Probațiune
24 Iunie 2024
Conferința privind explorarea abordărilor eficiente de reabilitare în justiția penală: perspective internaționale
17 Iunie 2024
Instruirea profesioniștilor din sistemele corecționale în lucru cu agresorii familiali
30 Mai 2024
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Vacanța în siguranță protejează copilăria
13 Iunie 2024
Soluții digitale inovative pentru servicii în domeniul justiției, prezentate în cadrul unui concurs
30 Aprilie 2024
”În Republica Moldova, trei din patru femei s-au confruntat cu cel puțin o formă de abuz din partea partenerului”
05 Decembrie 2023
noi in facebook

Biroul de probaţiune Rîşcani Nord şi Agenția pentru Ocuparea Forţei de Muncă Rîşcani Nord s-au reunit într-o şedinţă de lucru

loading ...