RO
Acord de colaborare semnat între BP Centru şi Instituţia Medico-Sanitară Publică, Dispensarul Republican de Narcologie (INSP)

Acord de colaborare semnat între BP Centru şi Instituţia Medico-Sanitară Publică, Dispensarul Republican de Narcologie (INSP)

21 Decembrie 2015


La 16 decembrie curent, consilierii din cadrul Biroului de probaţiune Centru s-au întrunit în şedinţa de lucru cu reprezentanţii Instituţiei Medico - Sanitară Publică, Dispensarul Republican de Narcologie cu scopul de a semna Acord de colaborare între instituţii.

 
Prin încheierea acestui Acord, părțile și-au asumat un angajament comun în organizarea activităților de profilaxie și promovare a modului de viață sănătos, modalităţile de reabilitare a subiecţilor probaţiunii dependenţi de substanţe narcotice, diagnosticarea şi tratamentul necesar.
 
În cadrul întrevederii, au fost examinate mai multe aspecte ce ţin de modalităţile acordării serviciilor de sănătate, accesul la acestea, precum şi determinarea grupului-ţintă şi modul de colaborare.
 
Codru Olga – consilierul de probaţiune BP Centru a relatat că „Semnarea Acordului de colaborare ne responsabilizează foarte mult. Ne-am propus să stabilim un plan concret de acțiuni, specific pentru fiecare subiect al probaţiunii. Vom identifica problemele cu care se confruntă şi v-om acorda  ajutor, utilizînd serviciile acordate de către Dispensarul”.
 
La finele şedinţei, Acordul de colaborare a fost completat cu o anexă „Îndreptare”, ce reprezintă un blanc tipic, cu datele personale, înmînat subiecţilor probaţiunii de către consilierul de probaţiune pentru uşurarea accesului la serviciile acordate de IMSP Dispensarul Republican de Narcologie. Semnatarii şi-au exprimat convingerea că vor realiza obiectivele Acordului pentru o colaborare optimă şi de lungă durată.
 
 
Direcţia activitate analitică şi relaţii externe,
Telefon de contact: 022 721882
e-mail: serviciulanalitic@ocp.gov.md, druta_druta@mail.ru
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică Disponibile Aplicate
Noutăți
Recensământul populației și locuințelor se va desfășura în perioada 8 aprilie-7 iulie 2024
01 Aprilie 2024
Schimb de experiență privind practicile și instrumentele de reintegrare în societate
14 Martie 2024
Realizările Inspectoratului Național de Probațiune pentru anul 2023
05 Martie 2024
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
”În Republica Moldova, trei din patru femei s-au confruntat cu cel puțin o formă de abuz din partea partenerului”
05 Decembrie 2023
Numărul sancționaților cu muncă neremunerată în folosul comunității este în creștere
07 Septembrie 2023
În prima jumătate a acestui an, numărul condamnaţilor la muncă neremunerată în folosul comunităţii a crescut
06 Septembrie 2023
noi in facebook

Acord de colaborare semnat între BP Centru şi Instituţia Medico-Sanitară Publică, Dispensarul Republican de Narcologie (INSP)

loading ...