RO

Terapie la MORGĂ!

22 Septembrie 2021
Şoferii prinşi beţi trec printr-un adevărat purgatoriu la Centrul de Medicină Legală din Capitală. În cadrul programului "Drink and Drive", conducătorii auto care au consumat alcool înainte de a urca la volan sunt implicaţi în mai multe activităţi achitate din banii lor. Opt şoferi au venit marţi la Centrul de Medicină Legală de pe strada Korolenko din Chişinău. Zgribuliţi de frig, aceştia nici nu bănuiau ce îi aşteaptă. La ieşire am întâlnit cu totul alţi oameni. Potrivit directorului Inspectoratului Naţional de Probaţiune, Andrei Iavorschi, măsura şi-a demonstrat eficienţa, deoarece numărul persoanelor prinse băute la volan a scăzut cu peste 20 la sută în 2019.
"Aceştia conştientizează de fapt consecinţele condusului în stare de ebrietate, chiar prin însăşi vizita la Centrul de Medicină Legală, prin asistenţa, părţile componente ale programului. Mai mult de atât, ei împărtăşe emoţiile cu rudele, mediul său de comunicare şi are efect de prevenţie", a spus Andrei Iavorschi.

 

 

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Terapie la MORGĂ!

Terapie la MORGĂ!

Terapie la MORGĂ!

loading ...