RO
Ziua Internaţională a Drepturilor Omului sarbatorită în Biroul de Probaţiune Buiucani

Ziua Internaţională a Drepturilor Omului sarbatorită în Biroul de Probaţiune Buiucani

13 Decembrie 2016

 

În incinta BP Buiucani mun. Chişinău  a fost organizată o masă rotundă, cu ocazia Zilei Drepturilor Omului sărbătorită anual în întreaga lume pe 10 decembrie. Data a fost aleasă pentru a onora adoptarea şi proclamarea de către Adunarea Generală a ONU la 10 decembrie 1948, a Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului (DUDO), prima exprimare globală a drepturilor omului.

Întrunirea a fost organizată cu scopul de a informa persoanele condamnate despre: care sunt drepturile fundamnetale ale omului conform ONU, informarea condamnaţilor despre drepturile omului; manifestarea toleranţei şi  respectarea drepturilor fundamantale ale drepturilor omului.

Svetlana Pascalova, a comunicat că, fîrşitul celui de-Al Doilea Război Mondial a adus în atenția liderilor lumii și problematica respectării drepturilor omului. În Republica Moldova autoritatea abilitată cu functie de respectarea drepturilor omului este Consiliul pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurării egalităţii care este o autoritate publică autonomă, imparţială şi independentă, creată în 2013.

Tatiana Moscali a comunicat că stă în puterea fiecăruia dintre noi să promovăm drepturile omului şi să întîndem o mână celor cărora, din păcate, li s-au îngrădit drepturile sau, din varii motive, nu şi le pot revendica.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
Monitorizarea victimelor reduce violența
09 August 2021
noi in facebook

Ziua Internaţională a Drepturilor Omului sarbatorită în Biroul de Probaţiune Buiucani

loading ...