RO
Ziua Internaţională a Drepturilor Omului sarbatorită în Biroul de Probaţiune Buiucani

Ziua Internaţională a Drepturilor Omului sarbatorită în Biroul de Probaţiune Buiucani

13 Decembrie 2016

 

În incinta BP Buiucani mun. Chişinău  a fost organizată o masă rotundă, cu ocazia Zilei Drepturilor Omului sărbătorită anual în întreaga lume pe 10 decembrie. Data a fost aleasă pentru a onora adoptarea şi proclamarea de către Adunarea Generală a ONU la 10 decembrie 1948, a Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului (DUDO), prima exprimare globală a drepturilor omului.

Întrunirea a fost organizată cu scopul de a informa persoanele condamnate despre: care sunt drepturile fundamnetale ale omului conform ONU, informarea condamnaţilor despre drepturile omului; manifestarea toleranţei şi  respectarea drepturilor fundamantale ale drepturilor omului.

Svetlana Pascalova, a comunicat că, fîrşitul celui de-Al Doilea Război Mondial a adus în atenția liderilor lumii și problematica respectării drepturilor omului. În Republica Moldova autoritatea abilitată cu functie de respectarea drepturilor omului este Consiliul pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurării egalităţii care este o autoritate publică autonomă, imparţială şi independentă, creată în 2013.

Tatiana Moscali a comunicat că stă în puterea fiecăruia dintre noi să promovăm drepturile omului şi să întîndem o mână celor cărora, din păcate, li s-au îngrădit drepturile sau, din varii motive, nu şi le pot revendica.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Ziua Internaţională a Drepturilor Omului sarbatorită în Biroul de Probaţiune Buiucani

loading ...