RO
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

05 Iunie 2013
 
  În perioada 27 mai - 1 iunie 2013, în cadrul desfășurării evenimentului cultural-istoric, 14 minori aflați la evidența Birourilor de probațiune Soroca şi Nisporeni au sărbătorit Ziua Internațională a Copilului, vizitând cu această ocazie 3 mănăstiri (Mănăstirea Hîncu, Condrița și Căpriana) și cetatea Soroca.
 
  Activitățile interactive realizate cu acest prilej și ghidajele tematice le-au permis minorilor să dobândească noi cunoștințe istorice și etnografice, ajutându-i să înțeleagă patrimoniul cultural național și valoarea monumentelor istorice. Deasemenea, sărbătoarea de 1 Iunie - Ziua internațională a copilului, a fost marcată printr-un program artistic pregătit de către copiii talentați din cadrul Centrelor de creație, a școlilor și liceelor.
 
  Concomitent, minorii aflați la evidența Birourilor de probațiune Râșcani mun. Chişinău, Teleneşti, Anenii Noi, Bălţi, Donduşeni, Hâncești, Nisporeni, Rezina şi Ştefan Vodă au participat la diferite jocuri și activități distractive, având ocazia să-și dezvolte aptitudinile, potențialul creativ și să descopere lucruri noi, fapt ce va contribui pe viitor la dezvoltarea continuă și comportamentul acestora.

 

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

loading ...