RO
Un nou acord de colaborare

Un nou acord de colaborare

23 Aprilie 2013

 

La 23 aprilie 2013, în cadrul Biroului de probaţiune Buiucani mun.Chişinău, a fost desfăşurată o şedinţă cu tematica ,,Asistenţa socială şi psihologică a persoanelor liberate condiţionat, asistenţă la reintegrarea şi reabilitarea socială a tinerilor delicvenţi şi a femeilor. Colaborarea cu Asociaţia Obştească Societatea Internaţională a Drepturilor Omului, Secţia din Republica Moldova”.
La şedinţă au luat parte dna Liubovi Nemcicova, preşedinte AS SIDO RM, dna Natalia Dmitrieva, asistent social AS SIDO RM, dna Gabriela Popenco, psiholog AS SIDO RM.
Scopul acestei întruniri a fost dezvoltarea capacităţilor şi activităţii de resocializare în vederea reintegrării persoanelor aflate în conflict cu legea penală în societate, sprijinirea beneficiarilor probaţiunii, adulţi cît şi minori. În cadrul ședinței dna Natalia Dmitrieva a menţionat despre mecanismul de conlucrare eficient cu structurile de protecţie a copilului şi a adulţilor pe bază de parteneriat în desfăşurarea proiectelor comune.
La finele ședinței a fost încheiat acordul de colaborare pe o perioadă nelimitată între Biroul de probaţiune Buiucani şi Asociaţia Obştească Societatea Internaţională a Drepturilor Omului, Secţia din Republica Moldova, avînd ca obiectiv protejarea persoanelor aflate în dificultate, resocializarea, reintegrarea lor în societate şi acordarea asistenţei sociale şi psihologice beneficiarilor probaţiunii, astfel fiind stabilite responsabilităţile şi obligaţiile părţilor.
Drept urmare, Biroul de probaţiune Buiucani, planifică pe viitor cooperarea strînsă cu Asociaţia Obştească Societatea Internaţională a Dreptulrilor Omului, Secţia din Republica Moldova, în scopul coordonării acţiunilor şi eforturilor susţinute de implementare a activităţilor de interes public, a programelor de asistenţă socială şi psihologică ce ar conduce la integrarea cu succes a persoanelor aflate în conflict cu legea.
linia fierbinte 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
Vizita reprezentaților fundației Te Doy
26 Octombrie 2020
Promovarea programelor probaționale la nivel național, în calitate de alternative la detenție
26 Octombrie 2020
Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii profesionale „Ziua juristului”
19 Octombrie 2020
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
„Ac de cojoc”, sau monitorizarea electronică a agresorului familial.
07 Mai 2020
Măsuri aspre pentru șoferii depistați în stare de ebrietate la volan
04 Iunie 2019
Muncă neremunerată în folosul comunității
04 Iunie 2019
noi in facebook

Un nou acord de colaborare

loading ...