RO
Un nou acord de colaborare

Un nou acord de colaborare

23 Aprilie 2013

 

La 23 aprilie 2013, în cadrul Biroului de probaţiune Buiucani mun.Chişinău, a fost desfăşurată o şedinţă cu tematica ,,Asistenţa socială şi psihologică a persoanelor liberate condiţionat, asistenţă la reintegrarea şi reabilitarea socială a tinerilor delicvenţi şi a femeilor. Colaborarea cu Asociaţia Obştească Societatea Internaţională a Drepturilor Omului, Secţia din Republica Moldova”.
La şedinţă au luat parte dna Liubovi Nemcicova, preşedinte AS SIDO RM, dna Natalia Dmitrieva, asistent social AS SIDO RM, dna Gabriela Popenco, psiholog AS SIDO RM.
Scopul acestei întruniri a fost dezvoltarea capacităţilor şi activităţii de resocializare în vederea reintegrării persoanelor aflate în conflict cu legea penală în societate, sprijinirea beneficiarilor probaţiunii, adulţi cît şi minori. În cadrul ședinței dna Natalia Dmitrieva a menţionat despre mecanismul de conlucrare eficient cu structurile de protecţie a copilului şi a adulţilor pe bază de parteneriat în desfăşurarea proiectelor comune.
La finele ședinței a fost încheiat acordul de colaborare pe o perioadă nelimitată între Biroul de probaţiune Buiucani şi Asociaţia Obştească Societatea Internaţională a Drepturilor Omului, Secţia din Republica Moldova, avînd ca obiectiv protejarea persoanelor aflate în dificultate, resocializarea, reintegrarea lor în societate şi acordarea asistenţei sociale şi psihologice beneficiarilor probaţiunii, astfel fiind stabilite responsabilităţile şi obligaţiile părţilor.
Drept urmare, Biroul de probaţiune Buiucani, planifică pe viitor cooperarea strînsă cu Asociaţia Obştească Societatea Internaţională a Dreptulrilor Omului, Secţia din Republica Moldova, în scopul coordonării acţiunilor şi eforturilor susţinute de implementare a activităţilor de interes public, a programelor de asistenţă socială şi psihologică ce ar conduce la integrarea cu succes a persoanelor aflate în conflict cu legea.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
O justiție penală eficientă este mai mult decât o justiție retributivă
19 Mai 2021
Ministerul Justiției lansează concursul de desene cu genericul: “Tu ești tot ce am pe lume, Tu ești un copil minune!”
14 Mai 2021
Campania de caritate „Doar din Suflet"
16 Aprilie 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Cum posturile de muncă îi țin pe foștii deținuți departe de recividvă
19 Mai 2021
Agresorii familiali vor fi monitorizați electronic cu ajutorul unei brățări speciale
29 Martie 2021
Monitorizarea agresorilor familiali prin GPS
22 Martie 2021
noi in facebook

Un nou acord de colaborare

loading ...