RO
Un nou acord de colaborare

Un nou acord de colaborare

23 Aprilie 2013

 

La 23 aprilie 2013, în cadrul Biroului de probaţiune Buiucani mun.Chişinău, a fost desfăşurată o şedinţă cu tematica ,,Asistenţa socială şi psihologică a persoanelor liberate condiţionat, asistenţă la reintegrarea şi reabilitarea socială a tinerilor delicvenţi şi a femeilor. Colaborarea cu Asociaţia Obştească Societatea Internaţională a Drepturilor Omului, Secţia din Republica Moldova”.
La şedinţă au luat parte dna Liubovi Nemcicova, preşedinte AS SIDO RM, dna Natalia Dmitrieva, asistent social AS SIDO RM, dna Gabriela Popenco, psiholog AS SIDO RM.
Scopul acestei întruniri a fost dezvoltarea capacităţilor şi activităţii de resocializare în vederea reintegrării persoanelor aflate în conflict cu legea penală în societate, sprijinirea beneficiarilor probaţiunii, adulţi cît şi minori. În cadrul ședinței dna Natalia Dmitrieva a menţionat despre mecanismul de conlucrare eficient cu structurile de protecţie a copilului şi a adulţilor pe bază de parteneriat în desfăşurarea proiectelor comune.
La finele ședinței a fost încheiat acordul de colaborare pe o perioadă nelimitată între Biroul de probaţiune Buiucani şi Asociaţia Obştească Societatea Internaţională a Drepturilor Omului, Secţia din Republica Moldova, avînd ca obiectiv protejarea persoanelor aflate în dificultate, resocializarea, reintegrarea lor în societate şi acordarea asistenţei sociale şi psihologice beneficiarilor probaţiunii, astfel fiind stabilite responsabilităţile şi obligaţiile părţilor.
Drept urmare, Biroul de probaţiune Buiucani, planifică pe viitor cooperarea strînsă cu Asociaţia Obştească Societatea Internaţională a Dreptulrilor Omului, Secţia din Republica Moldova, în scopul coordonării acţiunilor şi eforturilor susţinute de implementare a activităţilor de interes public, a programelor de asistenţă socială şi psihologică ce ar conduce la integrarea cu succes a persoanelor aflate în conflict cu legea.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Un nou acord de colaborare

loading ...