RO
Succesul bunei colaborări înregistrat de Biroul de probaţiune Făleşti

Succesul bunei colaborări înregistrat de Biroul de probaţiune Făleşti

23 Martie 2013
La 22 martie 2013, consilierii Biroului de probațiune Fălești în contextul menţinerii bunei relații de colaborare cu Agenția Teritorială de Ocupare a Forței de Muncă Fălești au organizat un seminar informativ cu tematica ,,Reintegrarea socială a persoanelor liberate din locurile de detenţie şi a persoanelor condamnate  cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei”. 
La activitatea desfășurată au participat 6 condamnați ce se află în evidența Biroului de probațiune Fălești. Întrucît, persoanele aflate în conflict cu legea se confruntă cu diverse probleme în perioada reabilitării sociale, în cadrul seminarului le-au fost prezentate informații privind modalităţile de reintegrare în societate, îndeplinirea cererilor de angajare la serviciu, precum și prezentarea la un interviu cu angajatorul.
Scopul acestei întruniri a fost motivarea și sprijinirea practică în identificarea soluțiilor la problemele ce apar în perioada reintegrării prin stimularea încadrării în cîmpul muncii, informarea, orientarea și formarea profesională. În acest context, la finalul ședinței au fost înaintate 2 cereri din partea beneficiarilor pentru angajare în cîmpul muncii și înscrierea la cursuri profesionale prin intermediul Agenției Teritorială de Ocupare a Forței de Muncă.

 

 

linia fierbinte 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen
27 Noiembrie 2020
Programul probațional primar obligatoriu (formare civică și vocațională)- un parcurs definit în cadrul sistemului național de probațiune.
25 Noiembrie 2020
Spune „NU violenței în familie”
25 Noiembrie 2020
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
„Ac de cojoc”, sau monitorizarea electronică a agresorului familial.
07 Mai 2020
Măsuri aspre pentru șoferii depistați în stare de ebrietate la volan
04 Iunie 2019
Muncă neremunerată în folosul comunității
04 Iunie 2019
noi in facebook

Succesul bunei colaborări înregistrat de Biroul de probaţiune Făleşti

loading ...