RO
Semnarea acordului de colaborare între Inspectoratul Naţional (INP) de Probaţiune şi IMSP Centrul Comunitar de Sănătate Mintală (CCSM) Botanica

Semnarea acordului de colaborare între Inspectoratul Naţional (INP) de Probaţiune şi IMSP Centrul Comunitar de Sănătate Mintală (CCSM) Botanica

05 Iulie 2017

 

La 05 iulie 2017 în cadrul sediului Inspectoratului Naţional de Probaţiune a avut loc semnarea Acordului  de colaborare între Inspectoratul Naţional de Probaţiune, Director interimar dl. Vladimir Popa şi IMSP Centrul Comunitar de Sănătate Mintală Botanica, Director dl. Arcadie Astrahan.
Semnarea prezentului Acord exprimă disponibilitatea şi dorinţa Părţilor de a coopera, în scopul coordonării acţiunilor şi eforturilor susţinute de implementare a unor activităţi cu caracter social, de asistenţă tehnică şi consultanţă.
Obiectul prezentului acord îl constituie cooperarea dintre cele două părţi în scopul contribuirii la prevenirea recidivei şi delicvenţei, inclusiv violenţei domestice, asociate cu consumul de alcool şi substanţe psiho-active şi a tulburărilor psihice şi de comportament, prin capacitatea personalului serviciului de probaţiune pentru a informa şi a asigura accesul subiecţilor probaţiunii la serviciile de reabilitare.
Parteneriatul se va desfăşura în conformitate cu legislaţia în vigoare, cu păstrarea confidenţialităţii asupra datelor cu caracter personal, de orice natură, care privesc programul comun de activitate.
CCSM Botanica va organiza activităţi de instruire gratuite pentru colaboratorii INP privind cunoştinţele moderne în domeniul adictologiei şi sănătăţii mintale, în special privind depistarea, comunicarea, profilaxia primară, secundară şi terţiară a tulburărilor psihice şi de comportament pe fon de consum abuziv de alcool şi substanţe psiho-active şi maladie mintală.

 

INP va asigura la toate tipurile şi etapele de probaţiune – presentiţială, sentiţială în comunitate, penitenciară, postpenitenciară, juvenilă  informarea subiecţilor probaţiunii privind programele de reabilitare şi resocializare specializate legate de adicţie sau maladia mintală.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Semnarea acordului de colaborare între Inspectoratul Naţional (INP) de Probaţiune şi IMSP Centrul Comunitar de Sănătate Mintală (CCSM) Botanica

loading ...