RO
Semnarea Acordului de colaborare între Biroul de probaţiune Soroca şi Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă

Semnarea Acordului de colaborare între Biroul de probaţiune Soroca şi Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă

17 Martie 2016

 

La 16 martie, curent,a fost semnat Acordul de colaborare între Biroul de probaţiune Soroca şi Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă or. Soroca cu scopul susţinerii şi integrării pe piaţa muncii a subiecţilor probaţiunii.

Obiectivul prezentului Acord îl constituie colaborarea şi activităţile comune desfăşurate de părţi întru aplicarea politicilor, planurilor şi programelor în domeniul ocupării forţei de muncă în vederea integrării subiecţilor probaţiunii.
 
Prin angajamentele AOFM sunt: oferirea informaţiei privind situaţia pe piaţa forţei de muncă, privind serviciile prestate de stat pentru integrarea persoanelor aflate în căutare unui loc de muncă şi protecţia socială în caz de şomaj; să asigure Biroul de probaţiune cu diverse materiale informative, pliante, privind serviciile oferite de Agenţie; să participe la solicitare, la şedinţe, mese rotunde, seminare organizate de către consilierii de probaţiune, cu tematicile ce se referă la integrarea persoanelor liberate din locurile de detenţie şi totodată a persoanelor ce se află în conflict cu legea penală; să întreprindă măsuri întru integrarea în cîmpul muncii a subiecţilor probaţiunii, în conformitate cu legislaţia din domeniul ocupării forţei de muncă.
 
La rîndul său, BP Soroca se obligă: să ofere specialiştilor AOFM, materiale informative în domeniu, acte normative, comentarii, informaţii statistice necesare pentru acordarea asistenţei, să colaboreze în informarea subiecţilor probaţiunii, privind serviciile prestate în căutarea unui loc de muncă, şi să coopereze în organizarea tîrgurilor locurilor de muncă, seminarelor informative.
 
 
Direcţia activitate analitică şi relaţii externe,
telefon de contact: 022 721882
 
e-mail: serviciulanalitic@ocp.gov.md, druta_druta@mail.r
 
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Semnarea Acordului de colaborare între Biroul de probaţiune Soroca şi Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă

loading ...