RO
Semnarea Acordului de colaborare între Biroul de probaţiune Nisporeni şi Serviciul de asistenţă psihopedagogică

Semnarea Acordului de colaborare între Biroul de probaţiune Nisporeni şi Serviciul de asistenţă psihopedagogică

01 Aprilie 2016

 

În scopul reintegrării sociale a subiecţilor probaţiunii şi acordării unor subiecţilor probaţiunii ajutorului psihologic, pedagogic şi social, la 31 martie, curent, a fost semnat Acord de colaborare între Biroul de probaţiune Nisporeni şi Serviciul de asistență psihopedagogică din cadrul Direcţiei Învăţămînt, Tineret şi Sport. Acordul prevede cooperarea instituțiilor în scopul coordonării acţiunilor şi eforturilor susţinute de implementarea activităţilor de interes public a programelor cu caracter social de asistenţă tehnică şi consultanţă, evaluarea complexă şi multidisciplinară a dezvoltării copiilor şi identificarea timpurie a necesităţilor specifice ale copiilor, acordarea asistenţei psihopedagogice şi metodologice în integrarea socială a minorilor în conflict cu legea.


Printre angajamentele BP Nisporeni sunt: să coopereze la organizarea şedinţelor, meselor rotunde, seminarelor cu caracter informativ privind serviciile prestate în domeniul protecţiei sociale şi cea ce vizează problematica beneficiarilor probaţiunii, să ia în considerare recomandările parvenite din cadrul Serviciul de asistenţă psihopedagogică, privind eficientizarea colaborării. La rîndul său, Serviciul de asistenţă psihopedagogică, să contribuie la dezvoltarea parteneriatului şi între alte instituţii din comunitate, care au tangenţă cu reintegrarea socială a beneficiarilor probaţiunii, să acorde ajutor psihologic, pedagogic şi social minorilor subiecţilor probaţiunii sporindu-le capacităţile lor de autoevaluare.


La final, semnatarii şi-au exprimat convingerea că vor duce la îndeplinire obiectivele cuprinse în acord pentru asigurarea unei colaborări optime şi de lungă durată.

 
Direcţia activitate analitică şi relaţii externe,
telefon de contact: 022 721882
e-mail: serviciulanalitic@ocp.gov.md, druta_druta@mail.ru
 
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Semnarea Acordului de colaborare între Biroul de probaţiune Nisporeni şi Serviciul de asistenţă psihopedagogică

loading ...