RO
Şedinţă de lucru a BP Taraclia şi Inspectoratul de poliţie

Şedinţă de lucru a BP Taraclia şi Inspectoratul de poliţie

19 Martie 2015

 

La 19 marie 2015, consilierii Biroul de probaţiune Taraclia au desfăşurat în comun cu colaboratorii Inspectoratul de Poliţie o şedinţă de lucru, avînd drept scop îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare, precum şi soluţionarea problemelor întâmpinate în procesul de supraveghere a persoanelor aflate în evidenţa Biroului.
 
Totodată, în cadrul întrunirii au fost abordate subiecte privind importanţa colaborării Biroului de probaţiune cu colaboratorii Batalionului de Patrulare în vederea executării pedepselor penale, cu Organele Afacerilor Interne în vederea respectării confidenţialităţii de către ambele structuri, modul de supraveghere a persoanelor aflate la evidenţă care au obligaţiuni impuse de instanţa de judecată şi anume să nu frecventeze locurile de agrement după orele 22.00, precum şi organizarea unor acţiuni comune în prevenirea riscului de a comite noi infracţiuni de către persoanele aflate la evidenţa Biroului.
 
Menţionăm că, la 12 decembrie 2012, a fost încheiat Acordul de colaborare între Biroul de probaţiune Taraclia şi Inspectoratul de poliţie. Scopul acestui acord a fost de îmbunătăţire a activităţii Biroului de probaţiune Taraclia şi Inspectoratului de Poliţie privind corectarea, resocializarea şi prevenirea săvârşirii de noi infracţiuni de către persoanele aflate în conflict cu legea penală.
linia fierbinte 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen
27 Noiembrie 2020
Programul probațional primar obligatoriu (formare civică și vocațională)- un parcurs definit în cadrul sistemului național de probațiune.
25 Noiembrie 2020
Spune „NU violenței în familie”
25 Noiembrie 2020
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
„Ac de cojoc”, sau monitorizarea electronică a agresorului familial.
07 Mai 2020
Măsuri aspre pentru șoferii depistați în stare de ebrietate la volan
04 Iunie 2019
Muncă neremunerată în folosul comunității
04 Iunie 2019
noi in facebook

Şedinţă de lucru a BP Taraclia şi Inspectoratul de poliţie

loading ...