RO
Şedinţă de lucru a Biroului de probaţiune Taraclia şi Inspectoratul de poliţie, or. Taraclia

Şedinţă de lucru a Biroului de probaţiune Taraclia şi Inspectoratul de poliţie, or. Taraclia

18 Martie 2016

 

În scopul îmbunătăţirii relaţiilor de colaborare, precum şi rezolvarea problemelor întîmpinate în procesul de supraveghere a persoanelor supuse probaţiunii condamnaţi la pedepse penale, la 17 martie 2016, consilierii din cadrul Biroului de probaţiune Taraclia s-au întrunit în şedinţa de lucru cu reprezentanţii Inspectoratului de poliţie or. Taraclia.


În cadrul întrevederii, participanţii au abordat subiecte privind eficientizarea colaborării BP Taraclia cu Batalionul de Patrulare în vederea executării pedepselor penale, colaborarea cu Organele Afacerilor Interne în vederea respectării confidenţialităţii de ambele instituţii, modul de supraveghere a persoanelor aflate în evidenţa care au ca obligaţiune impusă de instanţă de judecată şi anume să nu frecventeze locurile de agrement după orele 22.00. De asemenea, a fost menţionat despre organizarea unor acţiuni comune în prevenirea riscului de a comite noi infracţiuni de către persoanele aflate în evidenţă, informarea lunară de IP despre implicarea subiecţilor probaţiunii în comiterea contravenţiilor, organizarea vizitelor comune la domiciliul persoanelor aflate în evidenţă biroului.


La final, au fost stabilite metode de conlucrare în vederea soluţionării problemelor subiecţilor probaţiunii, pentru corectarea, resocializarea şi prevenirea săvîrşirii de noi infracţiuni de către persoanele aflate în conflict cu legea penală.   

 
Direcţia activitate analitică şi relaţii externe,
telefon de contact: 022 721882
e-mail: serviciulanalitic@ocp.gov.md, druta_druta@mail.ru
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Şedinţă de lucru a Biroului de probaţiune Taraclia şi Inspectoratul de poliţie, or. Taraclia

loading ...