RO
Ședința de bilanț a Inspectoratului Național de Probațiune

Ședința de bilanț a Inspectoratului Național de Probațiune

25 Aprilie 2018

  Ședința de bilanț a Inspectoratului Național de Probațiune (INP) a avut loc la data de 25 aprilie curent, în incinta Ministerului Justiției al RM. La eveniment au fost prezenți, Ghenadie CEBAN, director adjunct al INP, șefii direcțiilor INP și şefii  Birourilor Teritoriale de Probațiune.

În cadrul ședinței au fost raportate cele mai importante activităţi ale INP efectuate pe parcursul trimestrului I al anului 2018, rezultatele obținute, dificultățile și impedimentele identificate. Totodată, au fost abordate și stabilite prioritățile pentru următoarele luni de activitate.

INP și-a organizat și efectuat activitatea conform documentelor de politici (Planul de acțiuni al INP pentru anul 2018; Planul de acțiuni al Strategiei de dezvoltare a sistemului de probaţiune pentru anii 2016-2020; Planul de acțiuni pentru implementarea Strategiei Naţionale Antidrog în perioada 2017-2018; Plan compilat (PAG, PNAA); Planul de acțiuni privind implementarea Strategiei naționale de integritate și anticorupție pentru anii 2017-2020).

Menționăm că, INP și-a desfășurat activitatea în scopul prevenirii recidivei de infracţiune, controlului persoanelor aflate în conflict cu legea penală şi resocializarea lor, adaptarea persoanelor liberate din locurile de detenţie, pentru preântâmpinarea săvârşirii de noi infracţiuni și acordarea asistenţei şi consiliere în vederea reintegrării în comunitate a subiecţilor probaţiunii.

Misiunea INP este de a asigura organizarea activităţii de probaţiune în vederea implementării politicii statului în domeniul probaţiunii şi funcţionării subdiviziunilor teritoriale.

linia fierbinte 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen
27 Noiembrie 2020
Programul probațional primar obligatoriu (formare civică și vocațională)- un parcurs definit în cadrul sistemului național de probațiune.
25 Noiembrie 2020
Spune „NU violenței în familie”
25 Noiembrie 2020
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
„Ac de cojoc”, sau monitorizarea electronică a agresorului familial.
07 Mai 2020
Măsuri aspre pentru șoferii depistați în stare de ebrietate la volan
04 Iunie 2019
Muncă neremunerată în folosul comunității
04 Iunie 2019
noi in facebook

Ședința de bilanț a Inspectoratului Național de Probațiune

loading ...