RO
Şedinţă cu genericul: „Executarea pedepsei de privare de dreptul de a conduce mijloace de transport” la Biroul de Probaţiune Vulcăneşti

Şedinţă cu genericul: „Executarea pedepsei de privare de dreptul de a conduce mijloace de transport” la Biroul de Probaţiune Vulcăneşti

23 Noiembrie 2016

 

Biroul de Probaţiune Vulcăneşti la data de 23 noiembrie 2016, a desfăşurat o şedinţă de lucru Servicul Patrulare al Inspectoratul de Poliţie Vulcăneşti.

La eveniment au participat: Şeful Biroului de probaţiune Vulcăneşti – Vitali Chirciu; Consilier de probaţiune Vulcăneşti – Larisa Filippova; Inspector al serviciul Patrulare IP Vulcăneşti - Valeri Cernev; Comandant de grupă al raionul Vulcăneşti al Inspectoratul Naţional de Patrulare Batalionul «Iug» Victor Şoimu; Ofiţer de Patrulare al raionulVulcăneşti- Sergiu Popov.
 
Scopul discuţiei fiind colaborarea Biroul de probaţiune Vulcăneşti şi Servicul Patrulare al IP Vulcăneşti. Activitatea desfăşurată a avut un impact pozitiv în vederea conlucrării mai strînse între Biroul de Probaţiune şi Serviciului Patrulare al IP Vulcăneşti.
 
În cadrul ședinței au fost abordate următoarele subiecte: punerea în executare a hotărîrilor judecătorești care prevăd pedeapsa de privare de dreptul de a conduce mijloace de transport, aspecte ce ţin de sporirea controlului, supravegherea şi monitorizărea persoanelor private de dreptul de a conduce mijloace de transport aflate în evidenţa Biroului de Probaţiune Vulcăneşti, soluţionarea în comun a problemelor legate de punerea în executare a pedepsei nominalizate.
 
Din discuţii s-a constatat că este foarte important conlucrarea între BP Vulcăneşti şi Servicul Patrulare al IP Vulcăneşti întru atingerea scopului comun - reintegrarea în societate a persoanelor aflate în conflict cu legea penală, diminuarea riscului comiterii crimelor în stare de ebrietate alcoolică.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Şedinţă cu genericul: „Executarea pedepsei de privare de dreptul de a conduce mijloace de transport” la Biroul de Probaţiune Vulcăneşti

loading ...