RO
Şedinţa comună între Biroul de probaţiune Orhei şi Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Orhei

Şedinţa comună între Biroul de probaţiune Orhei şi Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Orhei

06 Februarie 2015

 

Şeful Biroului de probaţiune Orhei, Natalia Naval şi consilierul de probaţiune, Natalia Halupa, împreună cu reprezentanţii Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor Orhei, Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţia Familiei, Comisiei pentru determinarea dizabilităţii şi elevii Colegiului Pedagogic din Orhei, la 30 ianuarie 2015, au participat la şedinţa cu genericul: „Serviciile de sănătate prietenoase tinerilor. Particularităţile interacţiunii dintre prestatorii de servicii şi adolescent”. Această şedinţă a fost desfăşurată de către Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor din r. Orhei.

Scopul acestei întruniri constă în colaborarea eficientă şi oferirea serviciilor gratuite beneficiarilor, în special minorilor aflaţi în evidenţa Biroului de probaţiune Orhei, care sunt îndreptaţi şi motivaţi întru dezvoltarea unui mod sănătos de viaţă şi a unui comportamentului corect.

În cadrul întrunirii au fost abordate problemele cu care se confruntă tinerii, şi sau explicat atribuţiile specialiştilor în problemele minorilor aflaţi în dificultate. Serviciile pe care le oferă Centrul sunt adaptate la necesităţile tinerilor. Astfel, ei pot fi informaţi despre problemele din perioada adolescentină, dar şi obţine consultaţii gratuite. Specialiştii spun că dificultăţile psiho-emoţionale sunt cele mai frecvente probleme cu care se confruntă adolescenţii şi recomandă desfăşurarea orelor de educaţie şi sănătate în şcoli.

Menţionăm că, la 15 august, 2014, a fost încheiat un acord de colaborare dintre Biroul de probaţiune Orhei şi Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor din r. Orhei, care are drept scop de a oferi servicii de consultanţă şi asistenţă cu caracter informativ – educativ.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
Monitorizarea victimelor reduce violența
09 August 2021
noi in facebook

Şedinţa comună între Biroul de probaţiune Orhei şi Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Orhei

loading ...