RO
Şedinţa comună între Biroul de probaţiune Orhei şi Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Orhei

Şedinţa comună între Biroul de probaţiune Orhei şi Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Orhei

06 Februarie 2015

 

Şeful Biroului de probaţiune Orhei, Natalia Naval şi consilierul de probaţiune, Natalia Halupa, împreună cu reprezentanţii Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor Orhei, Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţia Familiei, Comisiei pentru determinarea dizabilităţii şi elevii Colegiului Pedagogic din Orhei, la 30 ianuarie 2015, au participat la şedinţa cu genericul: „Serviciile de sănătate prietenoase tinerilor. Particularităţile interacţiunii dintre prestatorii de servicii şi adolescent”. Această şedinţă a fost desfăşurată de către Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor din r. Orhei.

Scopul acestei întruniri constă în colaborarea eficientă şi oferirea serviciilor gratuite beneficiarilor, în special minorilor aflaţi în evidenţa Biroului de probaţiune Orhei, care sunt îndreptaţi şi motivaţi întru dezvoltarea unui mod sănătos de viaţă şi a unui comportamentului corect.

În cadrul întrunirii au fost abordate problemele cu care se confruntă tinerii, şi sau explicat atribuţiile specialiştilor în problemele minorilor aflaţi în dificultate. Serviciile pe care le oferă Centrul sunt adaptate la necesităţile tinerilor. Astfel, ei pot fi informaţi despre problemele din perioada adolescentină, dar şi obţine consultaţii gratuite. Specialiştii spun că dificultăţile psiho-emoţionale sunt cele mai frecvente probleme cu care se confruntă adolescenţii şi recomandă desfăşurarea orelor de educaţie şi sănătate în şcoli.

Menţionăm că, la 15 august, 2014, a fost încheiat un acord de colaborare dintre Biroul de probaţiune Orhei şi Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor din r. Orhei, care are drept scop de a oferi servicii de consultanţă şi asistenţă cu caracter informativ – educativ.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Şedinţa comună între Biroul de probaţiune Orhei şi Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Orhei

loading ...