RO
Ședința comună dintre Biroul de probațiune Cimişlia și Direcţia asistenţă socială şi protecţie a familiei

Ședința comună dintre Biroul de probațiune Cimişlia și Direcţia asistenţă socială şi protecţie a familiei

19 Mai 2015

 

La 14 mai 2015 Biroul de probaţiune Cimişlia în colaborare cu Direcţia asistenţă socială şi protecţie a familiei, în sala de şedinţe a Consiliului  raional Cimişlia, au organizat o şedinţă de lucru.
La şedinţă au participat consilierii biroului de probaţiune Cimişlia, Mihai Motroi şef al Direcţiei asistenţă socială şi protecţie a familiei, Diana Paşcaneanu, şef al serviciului comunitar precum şi asistenţii sociali comunitari din raionul Cimişlia.
 
În cadrul şedinţei s-a optat pentru realizarea unui schimb de bune practici în vederea creării unui sistem funcțional pentru prevenirea și combaterea delincvenţei juvenile.S-a discutat despre problemele şi necesităţile minorilor aflaţi în evidenţa biroului de probaţiune Cimişlia, precum şi despre măsurile întreprinse în vederea soluţionării lor, acordarea anumitor ajutoare şi servicii sociale pe care le poate oferi Direcţia asistenţă socială şi protecţie a familiei.
 
Concomitent, au fost abordate mai multe subiecte privind atribuţiile specialiştilor DASPF în problemele protecţiei  familiei,  protecţiei copilului aflat în conflict cu  legea penală, dezvoltarea capacităţilor şi a activităţilor de resocializare a acestora, precum şi colaborarea în continuare în procesul desfăşurării activităţilor comune.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Ședința comună dintre Biroul de probațiune Cimişlia și Direcţia asistenţă socială şi protecţie a familiei

loading ...