RO
Sănătatea și dezvoltarea tinerilor: problemele prioritare în procesul de maturizare

Sănătatea și dezvoltarea tinerilor: problemele prioritare în procesul de maturizare

07 Martie 2014
 
La 06 martie 2014, Biroul de probațiune sect. Rîşcani a participat la ședința de lucru cu genericul „Sănătatea și dezvoltarea tinerilor: problemele prioritare în procesul de maturizare”, care a avut locîn cadrul Centrului de Sănătate pentru tineri „Neovita”.
 
Scopul derulării acestei ședințe a fost stabilirea unui mecanism de conlucrare eficientă pentru a facilita ameliorarea sănătății, dezvoltarea armonioasă și integrarea eficientă în societate a tuturor, în special a tinerilor aflați în stare de vulnerabilitate și situații de risc.
 
În cadrul ședinței s-a discutat despre unui mecanism de conlucrare eficientă și planificarea activităților ulterioare precum:
- fortificarea colaborării intersectoriale în implementarea programelor de promovare a sănătății durabile;
- CSPT „Neovita” în timpul apropiat intenționează crearea unor echipe naționale de formatori în scopul sporirii competențelor profesionale ale consilierilor de probațiune în lucrul cu minorii și tinerii aflați în dificultate sau în situații de risc;
- identificarea așteptărilor și nevoilor minorilor aflați în evidența Biroului de probațiune și de a contribui la rezolvarea acestora prin îndrumarea lor către serviciile prestate de Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor, promovarea participării acestora la viața socială și cultivarea relațiilor inter-umane.
 
Amintim că, la 25 aprilie 2013, a fost semnat acordul de colaborare dintre Oficiul central de probaţiune şi Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita”. Scopul stabilirii acestei colaborări constă în ameliorarea sănătății adolescenţilor, tinerilor şi formarea mediului sigur de dezvoltare a adolescenților și tinerilor.  
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Sănătatea și dezvoltarea tinerilor: problemele prioritare în procesul de maturizare

loading ...