RO
Programul Drink&Drive

Programul Drink&Drive

07 Mai 2019

Programul de reeducare a șoferilor, prinși în stare de ebrietate la volan, Drink&Drive dă rezultate. 24 de subiecți beneficiază de acest program. Beneficiarii din mun. Chișinău au efectuat prima vizită la Centrul de Medicină Legală. Aceștia au participat la activități ce țin nemijlocit de autopsia și de toaletare a cadavrelor. De asemenea, o altă vizită va fi efectuată la Centrele Medicale unde beneficiarii programului vor acorda asistență victimelor accidentelor rutiere. O asemenea practică este benefică și necesară pentru conducătorii auto depistați în stare de ebrietate în timp ce conduc autovehicolul. Acestea reprezintă doar o parte din pachetul de legi anti alcool promovate de guvern. Pentru a-i dinsciplina este nevoie de un impact maxim, ori aceștia trebuie să „resocializeze”, să devină mult mai responsabili și în trafic.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
Monitorizarea victimelor reduce violența
09 August 2021
noi in facebook

Programul Drink&Drive

loading ...