RO
Program formare de formatori

Program formare de formatori

19 Februarie 2018
In perioada 19-23 februarie 2018, în cadrul proiectului finanțat de Uniunea Europeană– ”Sprijin acordat sistemelor de executare, probațiune și reabilitare din Moldova” (EUTAP4) se desfășoară prima parte a unui program de formare de formatori pentru 15 consilieri de probațiune în ablilități de bază, precum: construirea relației cu un client involuntar; modelarea pro-socială; rezolvarea de probleme;interviul motivațional.
Scopul cursului este de a-i susține pe consilierii de probațiune să devină formatori pentru viitorii colegi ce vor fi angajați în birourile de probațiune.
Ca suport pentru participanți, au fost elaborate: un manual de training ce cuprinde teorie și exerciții; fișe de lucru, formulare, prezentări PowerPoint.
În plus, ca un element de noutate, pe durata cursurilor, participanții vor avea ocazia să participe la elaborarea unor materiale video ce vor ilustra unele metode de lucru cu infractorii și vor arăta, astfel, în mod practic și aplicat, ce e bine si ce nu în felul in care consilierii lucrează cu subiecții din probațiune.
Acestea vor putea fi folosite ulterior de către Direcția de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului National de Probațiune în acțiunile de instruire desfășurate de instituție.
Formatorii sunt experți în cadrul proiectului Uniunii Europene, din România și Spania, cu experiență deosebită în probațiune și în formarea consilierilor de probațiune.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Program formare de formatori

loading ...