RO
Prezentarea dispozitivelor de monitorizare electronică ale companiei UPSTREEM

Prezentarea dispozitivelor de monitorizare electronică ale companiei UPSTREEM

24 Aprilie 2018

La 23 Aprilie 2018 a avut loc prezentarea dispozitivelor de monitorizare electronică ale companiei Upstreem (Belgia) în incinta Inspectoratului Naţional de Probaţiune, din subordinea Ministerului Justiţiei.

Prezentarea a fost susţinută de domnul Pierre BLONDEAU, Director General al companiei Upstreem, la care au participat şefii de direcţii şi directorul adjunct al Inspectoratului Naţional de Probaţiune, domnul Ghenadie CEBAN. Compania Upstreem dezvoltă dispozitive electronice de monitorizare prin GPS, în special brățări de monitorizare electronică care permite supravegherea permanentă a subiectul probaţiunii supus monitorizării electronice. 

În acest sens, precizăm că monitorizarea electronică constă în supravegherea prin utilaje electronice a persoanei liberate de pedeapsa penală, care poate fi aplicată la stabilirea unor obligații sau restricții. Prin urmare, utilizarea tehnologiilor moderne privind monitorizarea electronică, în vederea prevenirii și combaterii criminalității, vine să sporească eficiența instituției probațiunii şi încrederea societății în siguranța populației, în măsura în care, cei liberați condiționat de pedeapsă vor fi supuși unei supravegheri sporite, fapt ce va împiedica considerabil încălcarea condițiilor de executare a acestor măsuri.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Prezentarea dispozitivelor de monitorizare electronică ale companiei UPSTREEM

loading ...