RO
Prezentarea dispozitivelor de monitorizare electronică ale companiei Geosatis

Prezentarea dispozitivelor de monitorizare electronică ale companiei Geosatis

08 Februarie 2018

La 8 februarie 2018 a avut loc prezentarea dispozitivelor de monitorizare electronică ale companiei Geosatis (Elveţia) în incinta Inspectoratului Naţional de Probaţiune, din subordinea Ministerului Justiţiei.

Prezentarea a fost susţinută de reprezentanţii companiei Geosatis, domnul Reshad MOUSSA, Manager Tehnologii şi doamna Marta VUITSO, Şef relaţii guvernamentale în Europa de est, la care au participat şefii de direcţii şi directorul adjunct al Inspectoratului Naţional de Probaţiune, domnul Ghenadie CEBAN.
Compania Geosatis dezvoltă dispozitive electronice de monitorizare prin GPS, în special brățări-dispozitive pentru picior precum și sisteme de încărcare; dispozitive pentru siguranţa victimei în cazurile violenţei în familie și stația ”beacon” interactivă, care permite personalului instituţiei să monitorizeze permanent subiectul probaţiunii supus monitorizării electronice. Compania oferă, de asemenea, o platformă Geopolis pentru gestionarea alarmei, tentativelor, care îi ajută pe profesioniști să monitorizeze persoana supusă monitorizării electronice în comunitate.
În acest sens, precizăm că monitorizarea electronică constă în supravegherea prin utilaje electronice a persoanei liberate de pedeapsa penală, care poate fi aplicată la stabilirea unor obligații sau restricții. Prin urmare, utilizarea tehnologiilor moderne privind monitorizarea electronică, în vederea prevenirii și combaterii criminalității, vine să sporească eficiența instituției probațiunii şi încrederea societății în siguranța populației, în măsura în care, cei liberați condiționat de pedeapsă vor fi supuși unei supravegheri sporite, fapt ce va împiedica considerabil încălcarea condițiilor de executare a acestor măsuri.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
O justiție penală eficientă este mai mult decât o justiție retributivă
19 Mai 2021
Ministerul Justiției lansează concursul de desene cu genericul: “Tu ești tot ce am pe lume, Tu ești un copil minune!”
14 Mai 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Programul probațional "Drink&Drive"- condiție obligatorie de redobândire a dreptului de a conduce
21 Iunie 2021
Cum posturile de muncă îi țin pe foștii deținuți departe de recividvă
19 Mai 2021
Agresorii familiali vor fi monitorizați electronic cu ajutorul unei brățări speciale
29 Martie 2021
noi in facebook

Prezentarea dispozitivelor de monitorizare electronică ale companiei Geosatis

loading ...