RO
Odihna la Vadul lui Vodă a minorilor aflaţi la evidenţa Birourilor de probaţiune

Odihna la Vadul lui Vodă a minorilor aflaţi la evidenţa Birourilor de probaţiune

23 Iulie 2015

 

Un grup de 10 minori, cu vîrste cuprinse între 9 şi 17 ani, care se află la evidenţa Birourilor de probaţiune municipale au beneficiat de şase zile de odihnă la tabăra de vară „Brăduleţ” or. Vadul lui Vodă, în perioada 17-23 iulie, 2015. Foile de odihnă au fost oferite în colaborare cu Misiunea Creştină de Binefacere „Armata Salvării” în baza Acordului de Colaborare semnat pe 25 decembrie 2014 și cu suportul Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie Misiunea Republica Moldova (OIM).
 
O astfel de acţiune se desfăşoară în cadrul organului de probaţiune a patra vară. Pe parcursul sejurului, copiii au avut parte de un program de odihnă ce a inclus competiţii sportive, înot şi ore de artă, activități desfășurate în mijlocul naturii, cum ar fi tehnicile de supraviețuire, orientarea după natură și busolă, drumețiile, meșteșugurile, construirea de adăposturi, care au un aport esențial în buna dezvoltare fizică și psihică a copiilor și contribuie la pregătirea pentru o viața sănătoasa și echilibrată.
 
Considerăm, că evenimentul a fost un real succes, reușind să-şi atingă scopul – reintegrării minorului în societate și adaptării sociale de mai departe.
 
Menţionăm că, în 2012, 18 minori au beneficiat de foile de odihnă la tabăra de vară „Luceafărul” din or. Vadul lui Vodă, în 2013 – 11 minori, la tabără de odihnă „Camping”, iar în 2014 - 23 minori, la tabără de odihnă „Cristiano” din r-ul Criuleni, s. Slobozia Duşca.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Odihna la Vadul lui Vodă a minorilor aflaţi la evidenţa Birourilor de probaţiune

loading ...