RO
OCP colaborează cu ONG „Neovita”

OCP colaborează cu ONG „Neovita”

26 Aprilie 2013

 

La 25 aprilie 2013, a fost semnat acordul de colaborare dintre Oficiul central de probaţiune şi Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita”.

Evenimentul a avut loc în cadrul Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita”, şi s-a bucurat de prezenţa doamnei Galina Leșco – Şef al Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita”, în calitate de gazdă, precum şi a domnului Sergiu Mărgărint – Şef adjunct al Oficiului central de probaţiune, în calitate de invitat semnatar al acordului.
Scopul stabilirii acestei colaborări constă în ameliorarea sănătății adolescenţilor, tinerilor şi formarea mediului sigur de dezvoltare a adolescenților și tinerilor. Grupul ţintă şi beneficiarii direcţi ai acordului de colaborare sunt consilierii de probațiune în lucrul cu minorii, adolescenții în special minorii aflați în conflict cu legea, părinții sau alți membri din familie ai minorilor aflați în conflict cu legea, precum și angajații Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita”.
Obiectivul principal al semnării acestui acord presupune creşterea gradului de informare reciprocă şi de implementare a unor acţiuni comune, pentru facilitarea procesului de resocializare şi acordare de asistenţă subiecţilor de probaţiune, minorilor aflaţi în conflict cu legea penală, în scopul reintegrării lor în societate.
linia fierbinte 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen
27 Noiembrie 2020
Programul probațional primar obligatoriu (formare civică și vocațională)- un parcurs definit în cadrul sistemului național de probațiune.
25 Noiembrie 2020
Spune „NU violenței în familie”
25 Noiembrie 2020
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
„Ac de cojoc”, sau monitorizarea electronică a agresorului familial.
07 Mai 2020
Măsuri aspre pentru șoferii depistați în stare de ebrietate la volan
04 Iunie 2019
Muncă neremunerată în folosul comunității
04 Iunie 2019
noi in facebook

OCP colaborează cu ONG „Neovita”

loading ...