RO
Minorii cu îndeletniciri - azi, resocializaţi cu succes - mîine

Minorii cu îndeletniciri - azi, resocializaţi cu succes - mîine

29 Ianuarie 2016

 

La 28.01.2016, consilierii din cadrul Biroului de probaţiune Centru s-au întrunit în şedinţa de lucru cu reprezentanţii Centrului Comunitar pentru Tineri „Speranţa”. Scopul întrunirii a fost stabilirea modului posibil de colaborare, identificarea necesităţilor minorilor aflaţi în evidenţa organului de probaţiune şi copiilor subiecţilor de probaţiune, în vederea prevenirii comportamentului delincvent, asigurarea procesului de reabilitare psihopedagogică şi promovarea participării minorilor la viaţa socială şi dezvoltarea relaţiilor interumane.
 
În acest context, reprezentantul Centrului Comunitar pentru Tineri „Speranţa” - Kabaziuc Ivan a prezentat o informaţie amplă despre activitatea centrului. Totodată, a comunicat că centrul oferă asistenţa necesară copiilor aflaţi în situaţii de risc (copii din familii social-vulnerabile, copii ai căror părinţii sunt plecaţi peste hotare), precum şi familiilor acestora.
 
În urma discuţiei s-a ajuns la concluzia că astfel de activităţi sunt organizate pentru subiecţii probaţiunii cu scopul de a le oferi diverse îndeletniciri şi anume în domeniul sportului, care promovează un mod sănătos de viaţă şi care cu siguranţă va diminua tendinţa spre recidivă.
 

 

Ca rezultat, Kabaziuc Ivan a convocat minorii aflați în evidenţa BP Centru la o competiţie sportivă, care va avea loc la data de 24. 02. 2016, în incinta Instituţiei Publice Centrul de Cultură şi Istorie Militară, cu prilejul sărbătorii „Dragobete”.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
Monitorizarea victimelor reduce violența
09 August 2021
noi in facebook

Minorii cu îndeletniciri - azi, resocializaţi cu succes - mîine

loading ...