RO
Minorii cu îndeletniciri - azi, resocializaţi cu succes - mîine

Minorii cu îndeletniciri - azi, resocializaţi cu succes - mîine

29 Ianuarie 2016

 

La 28.01.2016, consilierii din cadrul Biroului de probaţiune Centru s-au întrunit în şedinţa de lucru cu reprezentanţii Centrului Comunitar pentru Tineri „Speranţa”. Scopul întrunirii a fost stabilirea modului posibil de colaborare, identificarea necesităţilor minorilor aflaţi în evidenţa organului de probaţiune şi copiilor subiecţilor de probaţiune, în vederea prevenirii comportamentului delincvent, asigurarea procesului de reabilitare psihopedagogică şi promovarea participării minorilor la viaţa socială şi dezvoltarea relaţiilor interumane.
 
În acest context, reprezentantul Centrului Comunitar pentru Tineri „Speranţa” - Kabaziuc Ivan a prezentat o informaţie amplă despre activitatea centrului. Totodată, a comunicat că centrul oferă asistenţa necesară copiilor aflaţi în situaţii de risc (copii din familii social-vulnerabile, copii ai căror părinţii sunt plecaţi peste hotare), precum şi familiilor acestora.
 
În urma discuţiei s-a ajuns la concluzia că astfel de activităţi sunt organizate pentru subiecţii probaţiunii cu scopul de a le oferi diverse îndeletniciri şi anume în domeniul sportului, care promovează un mod sănătos de viaţă şi care cu siguranţă va diminua tendinţa spre recidivă.
 

 

Ca rezultat, Kabaziuc Ivan a convocat minorii aflați în evidenţa BP Centru la o competiţie sportivă, care va avea loc la data de 24. 02. 2016, în incinta Instituţiei Publice Centrul de Cultură şi Istorie Militară, cu prilejul sărbătorii „Dragobete”.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Minorii cu îndeletniciri - azi, resocializaţi cu succes - mîine

loading ...