RO
Mesaj de felicitare cu prilejul zilei profesionale

Mesaj de felicitare cu prilejul zilei profesionale

12 Ianuarie 2021

Începând cu 12 ianuarie 2007, sistemul de probațiune devine funcțional și continuă să se dezvolte atingând culmi noi, serbând astfel anual ziua profesională a angajaților din sistemul de probațiune.

Cu ocazia zilei profesionale a angajatului din sistemul de probațiune, adresez sincere felicitări și urări de bunăvoință întregii echipe a Inspectoratului Național de Probațiune.

Activitatea consilierilor de probațiune nu este una ușoară, dar este importantă pentru o implementarea eficientă a proiectelor ambițioase pe care le-am demarat. Munca pe care o desfășurați necesită multă responsabilitate și dăruire, dar scopul este unul nobil. Țin să reiterez aprecierea pentru efortul și perseverența fiecăruia în parte.

Pe parcursul acestui an, am reușit să realizăm lucruri frumoase, dar și utile societății noastre: programele probaționale care au fost perfecționate cu contribuția și asistența partenerilor externi; modificările legislative atât de necesare, și anume monitorizarea electronică a agresorilor familiali; digitalizarea întrevederilor dintre consilieri și subiecți; și nu în ultimul rând, extinderea cooperării cu partenerii strategici.

În această zi importantă pentru noi ca angajați ai sistemului de probațiune, aducem mulțumiri, încă o dată, partenerilor externi care au contribuit la eficientizarea serviciilor oferite de către sistemul de probațiune, astfel ascendând la standardele internaționale.
Ziua angajatului din sistemul de probațiune este o oportunitate suplimentară de a recunoaște valoarea și rolul resursei umane în dezvoltarea durabilă a sistemului de probațiune.

Prin activitatea Dvs zilnică, prin profesionalism, devotament, corectitudine și încredere, Inspectoratul Național de Probațiune își îndeplinește rolul pentru care a fost creat, promovând un sistem de justiție restaurativ, prin asigurarea unui act de justiție corect într-un stat de drept.

La mulți ani prosperi, stimați colegi!

Cu deosebit respect,
Directorul INP, 
Andrei IAVORSCHI.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Mesaj de felicitare cu prilejul zilei profesionale

Mesaj de felicitare cu prilejul zilei profesionale

Mesaj de felicitare cu prilejul zilei profesionale

loading ...