RO
Masă rotundă cu genericul „Abordarea holistică în procesul elaborării referatului presentințial’’

Masă rotundă cu genericul „Abordarea holistică în procesul elaborării referatului presentințial’’

19 Aprilie 2018

 La 18 aprilie 2018, în cadrul implementării proiectului „Referatul presentințial în calitate de element-cheie al probațiunii presentințiale în Republica Moldova’’, implementat de AJPP, în parteneriat cu Inspectoratul Național de Probațiune (INP), cu suportul financiar al Ambasadei Olandei la București, a fost organizată masa rotundă cu genericul „Abordarea holistică în procesul elaborării referatului presentințial’’. 
La eveniment au participat reprezentanți ai Direcției Probațiune (INP), consilieri de probațiune din cadrul birourilor teritoriale de probațiune, procurori, judecători.
Scopul mesei rotunde a constat în asigurarea interacțiunii între specialiștii sistemului de justiție penală în materia elaborării referatului presentințial, în vederea identificării aspectelor vulnerabile ce vizează calitatea referatelor presentințiale, precum și natura colaborării birourilor de probațiune cu instituțiile de drept.
Participanții la eveniment au agreat necesitatea promovării referatelor presentințiale în sistemul de justiție penală, ținând cont de rolul și influența acestora în procesul de individualizare și aplicare a pedepsei penale, punctând, totodată, relevanța îmbunătățirii calității referatelor elaborate în prezent.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Masă rotundă cu genericul „Abordarea holistică în procesul elaborării referatului presentințial’’

loading ...