RO
Masă rotundă cu genericul „Abordarea holistică în procesul elaborării referatului presentințial’’

Masă rotundă cu genericul „Abordarea holistică în procesul elaborării referatului presentințial’’

19 Aprilie 2018

 La 18 aprilie 2018, în cadrul implementării proiectului „Referatul presentințial în calitate de element-cheie al probațiunii presentințiale în Republica Moldova’’, implementat de AJPP, în parteneriat cu Inspectoratul Național de Probațiune (INP), cu suportul financiar al Ambasadei Olandei la București, a fost organizată masa rotundă cu genericul „Abordarea holistică în procesul elaborării referatului presentințial’’. 
La eveniment au participat reprezentanți ai Direcției Probațiune (INP), consilieri de probațiune din cadrul birourilor teritoriale de probațiune, procurori, judecători.
Scopul mesei rotunde a constat în asigurarea interacțiunii între specialiștii sistemului de justiție penală în materia elaborării referatului presentințial, în vederea identificării aspectelor vulnerabile ce vizează calitatea referatelor presentințiale, precum și natura colaborării birourilor de probațiune cu instituțiile de drept.
Participanții la eveniment au agreat necesitatea promovării referatelor presentințiale în sistemul de justiție penală, ținând cont de rolul și influența acestora în procesul de individualizare și aplicare a pedepsei penale, punctând, totodată, relevanța îmbunătățirii calității referatelor elaborate în prezent.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Masă rotundă cu genericul „Abordarea holistică în procesul elaborării referatului presentințial’’

loading ...