RO
Magia sărbătorilor de iarnă, într-o frumoasă campanie de Crăciun!

Magia sărbătorilor de iarnă, într-o frumoasă campanie de Crăciun!

31 Decembrie 2015

 
În perioada 19 – 30 decembrie curent, colaboratorii Oficiului central de probaţiune în comun cu consilierii din cadrul Birourilor de probaţiune au desfăşurat unele activităţi dedicate sărbătorilor în cadrul Campaniei „Magia Sărbătorilor de Iarnă”.


Consilierii de probaţiune au reușit să transmită spiritul de sărbătoare subiecţilor probaţiunii care se află la evidenţă, dăruindu-le speranţă în oamenii care îi înconjoară și nu sunt indiferenți de viaţa şi viitorul lor. Subiecții probaţiunii au primit cadouri din partea Misiunii Creştine de Binefacere ,,Armata Salvării”, au beneficiat de invitaţii la un Spectacol gratuit organizat de Teatrul Republican de Păpuşi ,,Licurici”. De asemenea, pentru familiile și copii acestora, Asociaţia Internaţională a Etniilor şi Asociaţia Etnoculturală ,,Sinti”, a oferit bilete la Filarmonica Naţională ,,Serghei Lunchevici” la Spectacolul extraordinar de caritate ,,Surprizele Anului Nou”, unde Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada au pregătit un program extraordinar plin de cîntece, dansuri, numere de circ, magie, clovni şi multe altele. 


Teatrul de Operă şi Balet Maria Bieşu din Republica Moldova a oferit subiecţilor probaţiunii invitaţii la Spectacolul ,,Spărgătorul de nuci”.


Astfel de sărbători sunt un prilej de a inspira într-un mod oarecare comunitatea spre acţiuni nobile şi corecte față de persoanele care au încălcat legea.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Magia sărbătorilor de iarnă, într-o frumoasă campanie de Crăciun!

loading ...