RO
Magia sărbătorilor de iarnă, într-o frumoasă campanie de Crăciun!

Magia sărbătorilor de iarnă, într-o frumoasă campanie de Crăciun!

31 Decembrie 2015

 
În perioada 19 – 30 decembrie curent, colaboratorii Oficiului central de probaţiune în comun cu consilierii din cadrul Birourilor de probaţiune au desfăşurat unele activităţi dedicate sărbătorilor în cadrul Campaniei „Magia Sărbătorilor de Iarnă”.


Consilierii de probaţiune au reușit să transmită spiritul de sărbătoare subiecţilor probaţiunii care se află la evidenţă, dăruindu-le speranţă în oamenii care îi înconjoară și nu sunt indiferenți de viaţa şi viitorul lor. Subiecții probaţiunii au primit cadouri din partea Misiunii Creştine de Binefacere ,,Armata Salvării”, au beneficiat de invitaţii la un Spectacol gratuit organizat de Teatrul Republican de Păpuşi ,,Licurici”. De asemenea, pentru familiile și copii acestora, Asociaţia Internaţională a Etniilor şi Asociaţia Etnoculturală ,,Sinti”, a oferit bilete la Filarmonica Naţională ,,Serghei Lunchevici” la Spectacolul extraordinar de caritate ,,Surprizele Anului Nou”, unde Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada au pregătit un program extraordinar plin de cîntece, dansuri, numere de circ, magie, clovni şi multe altele. 


Teatrul de Operă şi Balet Maria Bieşu din Republica Moldova a oferit subiecţilor probaţiunii invitaţii la Spectacolul ,,Spărgătorul de nuci”.


Astfel de sărbători sunt un prilej de a inspira într-un mod oarecare comunitatea spre acţiuni nobile şi corecte față de persoanele care au încălcat legea.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
Monitorizarea victimelor reduce violența
09 August 2021
noi in facebook

Magia sărbătorilor de iarnă, într-o frumoasă campanie de Crăciun!

loading ...