RO
Locuri de muncă pentru subiecții probațiunii

Locuri de muncă pentru subiecții probațiunii

29 Septembrie 2016

 

La data de 20.09. și respectiv, 23.09.2016 Birourile de probatiune Ciocana, mun Chișinău și Ialoveni împreună cu persoanele condamnate au participat la “Tîrgul de cariere” și “Tîrgul Locurilor de Muncă” organizat de Agenţia Națională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în scopul angajării în cîmpul muncii a subiecților probațiunii aflați în evidență.
 
Subiecţii probaţiunii care sunt în căutarea unui loc de muncă au avut posibilitatea de a interacționa direct cu agenţii economici pentru a afla care sunt locurile de muncă vacante, posibilităţile de angajare, salariul lunar a unui angajat şi cerinţele înaintate pentru aplicarea la joburile disponibile şi dorite. Ofertele propuse au fost pentru un spectru larg de profesii precum electricieni, cosători, croitori, bucătari, barmani, ingineri, etc.
 
În cadrul acestui eveniment, subiecţilor probaţiunii le-au fost repartizate pliante şi broşuri informative referitor la locurile de muncă vacante, posibilităţile de instruire profesională solicitate pe piaţa muncii şi informaţii privind legislaţia muncii.
 
De asemenea, subiecților probațiunii li s-au propus următoarele oferte:
- Informaţie privind locurile vacante şi condiţiile de angajare.
- Cursuri de instruire profesională.
- Ajutor de şomaj sau alocaţie de integrare sau reintegrare profesională a persoanelor condamnate.
 
Pe parcursul  tîrgului  persoanele condamnate au manifestat interes privind propunerile oferite de către ANOFM, în căutarea unul loc de muncă sau instruirea prefesională, unde participanţii au adresat diferite întrebări, referitor la instruirea profesională, angajarea la serviciu la fel şi ajutor de şomaj oferit de către ANOFM.
 
După ofertele care au fost propuse anumite persoane condamnate au hotărît să depună cerere de angajare şi instruire (în domeniul construcţiei, cursuri de frizer şi croitorie, etc.).
linia fierbinte 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen
27 Noiembrie 2020
Programul probațional primar obligatoriu (formare civică și vocațională)- un parcurs definit în cadrul sistemului național de probațiune.
25 Noiembrie 2020
Spune „NU violenței în familie”
25 Noiembrie 2020
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
„Ac de cojoc”, sau monitorizarea electronică a agresorului familial.
07 Mai 2020
Măsuri aspre pentru șoferii depistați în stare de ebrietate la volan
04 Iunie 2019
Muncă neremunerată în folosul comunității
04 Iunie 2019
noi in facebook

Locuri de muncă pentru subiecții probațiunii

loading ...