RO
Invitație masă rotundă – reintegrarea socială a deținuților

Invitație masă rotundă – reintegrarea socială a deținuților

08 Iunie 2016

INVITAŢIE DE PRESĂ

 

Invităm reprezentanții mass-media la o masă rotundă cu participare internațională cu subiectul: „Probațiunea și penitenciarele: efort conjugat în pregătirea pentru reintegrarea socială a deținuților, care se va desfășura în zilele de 9 și 10 iunie 2016 la Ministerul Justiției.
 
Masa rotundă va pune în discuție practicile de resocializare a persoanelor care își ispășesc pedeapsa în penitenciare, inclusiv a minorilor, și a persoanelor liberate înainte de termen și transferate în custodia probațiunii, mecanismele de cooperare între sistemul penitenciar și cel al probațiunii și cele mai bune practici internaționale în acest sens.
 
Evenimentul va avea loc în sala de conferințe a Ministerului Justiției - sala 227 de la etajul 2 - cu începere pe 9 iunie, ora 09:00.
 
După sesiunea de deschidere e planificată o scurtă sesiune de declarații pentru presă. Vorbitori: Vladimir Cebotari, ministrul Justiției, Igor Guja, directorul în exercițiu al Departamentului Instituțiilor Penitenciare, și Vladimir Popa, șeful interimar al Inspectoratului Național de Probațiune.
 
Evenimentul este organizat de Inspectoratul Național de Probațiune și Departamentul Instituțiilor Penitenciare în cadrul asistenței tehnice acordate de Proiectul UE: „Sprijin acordat sistemelor de executare, probațiune și reabilitare din Moldova”.
 
Pentru informații suplimentare, contactați Serviciul protocol, informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Justiției: tel: 022 20 14 40,
e-mail:     presa@justice.gov.md

 

 

 

 

 
 
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
Monitorizarea victimelor reduce violența
09 August 2021
noi in facebook

Invitație masă rotundă – reintegrarea socială a deținuților

loading ...