RO
Invitație masă rotundă – reintegrarea socială a deținuților

Invitație masă rotundă – reintegrarea socială a deținuților

08 Iunie 2016

INVITAŢIE DE PRESĂ

 

Invităm reprezentanții mass-media la o masă rotundă cu participare internațională cu subiectul: „Probațiunea și penitenciarele: efort conjugat în pregătirea pentru reintegrarea socială a deținuților, care se va desfășura în zilele de 9 și 10 iunie 2016 la Ministerul Justiției.
 
Masa rotundă va pune în discuție practicile de resocializare a persoanelor care își ispășesc pedeapsa în penitenciare, inclusiv a minorilor, și a persoanelor liberate înainte de termen și transferate în custodia probațiunii, mecanismele de cooperare între sistemul penitenciar și cel al probațiunii și cele mai bune practici internaționale în acest sens.
 
Evenimentul va avea loc în sala de conferințe a Ministerului Justiției - sala 227 de la etajul 2 - cu începere pe 9 iunie, ora 09:00.
 
După sesiunea de deschidere e planificată o scurtă sesiune de declarații pentru presă. Vorbitori: Vladimir Cebotari, ministrul Justiției, Igor Guja, directorul în exercițiu al Departamentului Instituțiilor Penitenciare, și Vladimir Popa, șeful interimar al Inspectoratului Național de Probațiune.
 
Evenimentul este organizat de Inspectoratul Național de Probațiune și Departamentul Instituțiilor Penitenciare în cadrul asistenței tehnice acordate de Proiectul UE: „Sprijin acordat sistemelor de executare, probațiune și reabilitare din Moldova”.
 
Pentru informații suplimentare, contactați Serviciul protocol, informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Justiției: tel: 022 20 14 40,
e-mail:     presa@justice.gov.md

 

 

 

 

 
 
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Invitație masă rotundă – reintegrarea socială a deținuților

loading ...