RO
Instruirea consilierilor de probaţiune

Instruirea consilierilor de probaţiune

11 Septembrie 2017

 În perioada 04.09.2017- 08.09.2017, a fost desfăşurat un curs de instruire pentru 12 consilieri de probațiune, în aplicarea Programul de reducerea comportametelor pre-delincvenţionale şi infracţionale ale copiilor şi adolescenţilor la risc, demarat în cadrul proiectulului ,,Cooperarea transfrontalieră pentru fortificarea prevenirii delicvenţei/crimei juvenile în Moldova” implimentat de către Fundaţia Terre des Hommes-Lausanne Moldova.

Programul a fost elaborat de către experții români, psihologi Mihaela Săsărman și Andrei Chişcu cu suportul Fundaţiei Terre des Hommes-Lausanne Moldova.
Programul este destinat minorilor care au primit sentințe cu suspendare sub supraveghere și se află sub autoritatea serviciilor de probațiune şi propune ci’opiilor în conflict cu legea să facă o schimbare în viaţă, să nu mai săvîrşească infracţiuni, preluând un mod de viaţă prosocial.
Ţinem să menţionăm că, Programul are o abordare centrată pe cele mai recente achiziții din psihologie și neurobiologie, complementare cu metodologiile din pedagogie. Răspunzând la nevoiele acute de modele și nevoi ale minorului, bazîndu-se pe o relație de constantă și de siguranță.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Instruirea consilierilor de probaţiune

loading ...