RO
Gest de caritate

Gest de caritate

10 Ianuarie 2014

 

În ajunul sărbatorilor de iarna, BP Ungheni in colaborare cu o familie de voluntari domiciliati in Anglia,  originari din or.Ungheni a fost petrecuta o zi de binefacere unor familii de beneficiari ai BP Ungheni.

 

Pentru a le face mai fericita ziua de Craciun, unor copii ai beneficiarilor li  s-au acordat cadouri şi anume celor cu o situatie financiara dificila. Colaboratorii BP Ungheni s-au deplasat la domiciliile a cîţiva beneficiari şi le-au oferit: jucarii, hainute, dulciuri si rechizite scolare, copiilor a caror mame sunt la evidenta la     BP Ungheni, iar insusi parintilor le-au fost acordate  produse alimentare, haine, lemne si carbuni. Lemnele pentru sezonul de iarna au fost donate unei familii vulnerabile de catre Primaria s.Pirlita, r-ul Ungheni in colaborare cu BP Ungheni. Anume scopul de a aduce un strop de fericire in ochii celor mai nevoiasi ca noi, a fost indeplinit cu success de catre intreg colectivul BP Ungheni.
linia fierbinte 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen
27 Noiembrie 2020
Programul probațional primar obligatoriu (formare civică și vocațională)- un parcurs definit în cadrul sistemului național de probațiune.
25 Noiembrie 2020
Spune „NU violenței în familie”
25 Noiembrie 2020
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
„Ac de cojoc”, sau monitorizarea electronică a agresorului familial.
07 Mai 2020
Măsuri aspre pentru șoferii depistați în stare de ebrietate la volan
04 Iunie 2019
Muncă neremunerată în folosul comunității
04 Iunie 2019
noi in facebook

Gest de caritate

loading ...