RO
Excursie la Grădina Zoologică pentru subiecții – minori ai probațiunii

Excursie la Grădina Zoologică pentru subiecții – minori ai probațiunii

01 Iunie 2015


La 24 mai 2015, Oficiul central de probațiune în comun cu consilierii de probațiune au organizat activități de prevenire a delincvenței juvenile, scopul fiind, prezentarea copiilor și tinerilor a modalităților de exprimare şi petrecerea corectă a timpului liber, într-un mod pozitiv și constructiv, prin implicarea în activități cultural-artistice, de cunoaștere și de socializare.

Ca urmare, 32 de copii, minori aflaţi la evidenţa Birourilor de probaţiune şi copiii, mamele cărora le-a fost aplicată amânarea executării pedepsei au beneficiat, cu ocazia Zilei Copilului, de o excursie la Grădina Zoologică, în lumea faunei și animalelor rare incluse în Cartea Roşie Internaţională. Micuţii „naturalişti” au avut posibilitatea nu numai să admire frumuseţea naturii, dar au avut parte și de dulciuri oferite de SA „Franzeluţa”. La rândul lor, copii au menţionat că, le-a plăcut mult această excursie, au aflat ceva nou, au văzut pentru prima dată unele specii de animale sălbatice.

Totodată, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, Biroul de probaţiune Buiucani, mun. Chişinău în colaborare cu Centrul Filantropic ,,STEAUA de CRISTAL” au oferit posibilitatea de a participa la festivalul copiilor cu genericul ,,În grădina copilăriei”, care a avut loc la Teatrul de Vară.

Consilierii de probaţiune aduc sincere mulțumiri tuturor celor care au contribuit la bucuriile acestor copii în ajunul sărbătorii copilăriei – 1 Iunie.
 
linia fierbinte 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen
27 Noiembrie 2020
Programul probațional primar obligatoriu (formare civică și vocațională)- un parcurs definit în cadrul sistemului național de probațiune.
25 Noiembrie 2020
Spune „NU violenței în familie”
25 Noiembrie 2020
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
„Ac de cojoc”, sau monitorizarea electronică a agresorului familial.
07 Mai 2020
Măsuri aspre pentru șoferii depistați în stare de ebrietate la volan
04 Iunie 2019
Muncă neremunerată în folosul comunității
04 Iunie 2019
noi in facebook

Excursie la Grădina Zoologică pentru subiecții – minori ai probațiunii

loading ...