RO
Excursie la Grădina Zoologică pentru subiecții – minori ai probațiunii

Excursie la Grădina Zoologică pentru subiecții – minori ai probațiunii

01 Iunie 2015


La 24 mai 2015, Oficiul central de probațiune în comun cu consilierii de probațiune au organizat activități de prevenire a delincvenței juvenile, scopul fiind, prezentarea copiilor și tinerilor a modalităților de exprimare şi petrecerea corectă a timpului liber, într-un mod pozitiv și constructiv, prin implicarea în activități cultural-artistice, de cunoaștere și de socializare.

Ca urmare, 32 de copii, minori aflaţi la evidenţa Birourilor de probaţiune şi copiii, mamele cărora le-a fost aplicată amânarea executării pedepsei au beneficiat, cu ocazia Zilei Copilului, de o excursie la Grădina Zoologică, în lumea faunei și animalelor rare incluse în Cartea Roşie Internaţională. Micuţii „naturalişti” au avut posibilitatea nu numai să admire frumuseţea naturii, dar au avut parte și de dulciuri oferite de SA „Franzeluţa”. La rândul lor, copii au menţionat că, le-a plăcut mult această excursie, au aflat ceva nou, au văzut pentru prima dată unele specii de animale sălbatice.

Totodată, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, Biroul de probaţiune Buiucani, mun. Chişinău în colaborare cu Centrul Filantropic ,,STEAUA de CRISTAL” au oferit posibilitatea de a participa la festivalul copiilor cu genericul ,,În grădina copilăriei”, care a avut loc la Teatrul de Vară.

Consilierii de probaţiune aduc sincere mulțumiri tuturor celor care au contribuit la bucuriile acestor copii în ajunul sărbătorii copilăriei – 1 Iunie.
 
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Excursie la Grădina Zoologică pentru subiecții – minori ai probațiunii

loading ...