RO
Diminuarea recidivei - Ședința de lucru a BP Cimișlia și Inspectoratul de Poliție Cimișlia

Diminuarea recidivei - Ședința de lucru a BP Cimișlia și Inspectoratul de Poliție Cimișlia

15 Septembrie 2016

 

În scopul  identificării celor mai eficiente metode şi mijloace de cooperare în prevenirea săvîrşirii noilor infracţiuni de către subiecţii probaţiunii , la 14. 09.2016, în incinta IP Cimişlia,  a fost organizată  ședința de lucru cu reprezentanții IP Cimişlia și consilierii de probațiune cu scopul stabilirii acțiunilor şi mecanismelor de diminuare a recidivei şi  prevenirii săvîrşirii noilor infracțiuni de către subiecții probațiunii.
 
În cadrul şedinţei au fost identificate metode şi mecanizme de cooperare privind menţinerea, asigurarea, restabilirea securităţii publice şi diminuarea recidivei. Totodată au fost abordate şi exemplificate subiecte privind reintegrarea în societate a subiecţilor probaţiunii, modalitatea de executare eficientă a pedepselor penale şi I nformarea reciprocă între BP Cimişlia şi IP Cimişlia în scopul prevenirii infracţiunilor şi asigurarea înfăptuirii actului de justiţie.
 
Parascovia Mocanu , șef al BP Cimișlia, a menţionat, că conlucrarea eficientă dintre instituţiile respective asigură realizarea obiectivelor şi prevenirea săvîrşirii noilor infracţiuni de către subiecţii probaţiunii.
 
La finele şedinţei participanţii au optat pentru o conlucrare mai eficientă, încredere reciprocă, menţionînd, că doar în comun vor realiza obiectivele propuse.  
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Diminuarea recidivei - Ședința de lucru a BP Cimișlia și Inspectoratul de Poliție Cimișlia

loading ...