RO
Diminuarea recidivei - Ședința de lucru a BP Cimișlia și Inspectoratul de Poliție Cimișlia

Diminuarea recidivei - Ședința de lucru a BP Cimișlia și Inspectoratul de Poliție Cimișlia

15 Septembrie 2016

 

În scopul  identificării celor mai eficiente metode şi mijloace de cooperare în prevenirea săvîrşirii noilor infracţiuni de către subiecţii probaţiunii , la 14. 09.2016, în incinta IP Cimişlia,  a fost organizată  ședința de lucru cu reprezentanții IP Cimişlia și consilierii de probațiune cu scopul stabilirii acțiunilor şi mecanismelor de diminuare a recidivei şi  prevenirii săvîrşirii noilor infracțiuni de către subiecții probațiunii.
 
În cadrul şedinţei au fost identificate metode şi mecanizme de cooperare privind menţinerea, asigurarea, restabilirea securităţii publice şi diminuarea recidivei. Totodată au fost abordate şi exemplificate subiecte privind reintegrarea în societate a subiecţilor probaţiunii, modalitatea de executare eficientă a pedepselor penale şi I nformarea reciprocă între BP Cimişlia şi IP Cimişlia în scopul prevenirii infracţiunilor şi asigurarea înfăptuirii actului de justiţie.
 
Parascovia Mocanu , șef al BP Cimișlia, a menţionat, că conlucrarea eficientă dintre instituţiile respective asigură realizarea obiectivelor şi prevenirea săvîrşirii noilor infracţiuni de către subiecţii probaţiunii.
 
La finele şedinţei participanţii au optat pentru o conlucrare mai eficientă, încredere reciprocă, menţionînd, că doar în comun vor realiza obiectivele propuse.  
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Diminuarea recidivei - Ședința de lucru a BP Cimișlia și Inspectoratul de Poliție Cimișlia

loading ...