RO
Derularea Programului "Motivaţia spre schimbare"

Derularea Programului "Motivaţia spre schimbare"

23 Noiembrie 2016

 

La data de 22 noiembrie 2016, a început derularea Programului ,,Motivaţia spre schimbare,, program pentru tineri, orientat să contribuie la autocunoaştere şi schimbări pozitive, fiind destinat adulţilor care au primit sentinţe cu suspendare sub supraveghere şi se află sub autoritatea serviciului de probaţiune.

Programul este moderat de către Muşet Alina şi Moscali Tatiana Consilieri de probaţiune din cadrul Biroului de Probaţiune Buiucani şi asistent- Valeria Godoroja practicantă fac. Psihologie şi psihopedagogie de la UPS „ Ion Creangă”.

Programul propune reducerea recidivei, diminuează negativitatea și excluziunea socială, pentru a crea și dezvolta abilități sociale, pentru a promova dezvoltarea morală și integrarea în societate, promovarea cunoașterii de sine și dezvoltarea  capacităţilor de reflecție; dezvoltarea capacităţii de bază de a vorbi şi asculta; dezvoltarea deprinderilor de viață: capacitatea de a comunica și de a reflecta, de a lua decizii și asumarea responsabilităților din viața lor; dezvoltarea abilităților mentale; cunoaşterea valorilor, emoțiilor, resurselor și comportamentelor problematice; înțelegerea drepturilor, responsabilităților și limitelor - proprii; diminuarea negativismului, furie și rezistenței; crearea atitudinei pozitive față de proprieai persoană, faţă de alții și de societate; învățarea abilităților sociale, comportamentului de adaptare și modelului social.

Programul este constituit din 4 module cu un număr variabil de 12 de teme. Şedinţele se petrec în fiecare zi de marţi începînd cu 13:00 pînă la 17:00.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
O justiție penală eficientă este mai mult decât o justiție retributivă
19 Mai 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Programul probațional "Drink&Drive"- condiție obligatorie de redobândire a dreptului de a conduce
21 Iunie 2021
Cum posturile de muncă îi țin pe foștii deținuți departe de recividvă
19 Mai 2021
Agresorii familiali vor fi monitorizați electronic cu ajutorul unei brățări speciale
29 Martie 2021
noi in facebook

Derularea Programului "Motivaţia spre schimbare"

loading ...