RO
Crăciun fericit!

Crăciun fericit!

24 Decembrie 2020

Pe măsură ce anul se apropie de o pauză de sărbători înainte de încheierea sa, îmi face o deosebită plăcere să trimitem către Dvs cele mai sincere și calde urări de bine. Fie ca magia Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă să pătrundă în inimile și în casele Dvs, aducând liniște, pace, bucurie și împlinire. Anul acesta a fost unul complicat pentru toată echipa Inspectoratului Național de Probațiune, adaptându-ne la condiții de lucru extraordinare. Aducem mulțumiri pentru devotamentul și profesionalismul tuturor angajaților.

Desigur, cooperarea loială cu partenerii externi, a făcut din această perioadă a colaborării noastre o sursă interminabilă de satisfacție pentru cele realizate și o încurajare pentru proiectele ulterioare. Vă mulțumim, stimați parteneri, pentru suportul Dvs în această perioadă importantă de dezvoltare a sistemului de Probațiune.

Cu acest prilej, exprimăm înalte și cordiale felicitări pentru anul ce a trecut, dar și un Crăciun fericit și liniștit în sânul familiei, în așteptarea unor vremuri mai bune, mai productive în 2021.

Cu deosebit respect,
Directorul INP, 
Andrei IAVORSCHI.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Crăciun fericit!

Crăciu fericit!

Crăciu fericit!

loading ...