RO
Crăciun fericit!

Crăciun fericit!

24 Decembrie 2020

Pe măsură ce anul se apropie de o pauză de sărbători înainte de încheierea sa, îmi face o deosebită plăcere să trimitem către Dvs cele mai sincere și calde urări de bine. Fie ca magia Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă să pătrundă în inimile și în casele Dvs, aducând liniște, pace, bucurie și împlinire. Anul acesta a fost unul complicat pentru toată echipa Inspectoratului Național de Probațiune, adaptându-ne la condiții de lucru extraordinare. Aducem mulțumiri pentru devotamentul și profesionalismul tuturor angajaților.

Desigur, cooperarea loială cu partenerii externi, a făcut din această perioadă a colaborării noastre o sursă interminabilă de satisfacție pentru cele realizate și o încurajare pentru proiectele ulterioare. Vă mulțumim, stimați parteneri, pentru suportul Dvs în această perioadă importantă de dezvoltare a sistemului de Probațiune.

Cu acest prilej, exprimăm înalte și cordiale felicitări pentru anul ce a trecut, dar și un Crăciun fericit și liniștit în sânul familiei, în așteptarea unor vremuri mai bune, mai productive în 2021.

Cu deosebit respect,
Directorul INP, 
Andrei IAVORSCHI.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Crăciun fericit!

Crăciu fericit!

Crăciu fericit!

loading ...