RO
Colaborare între Biroul de probațiune Centru şi AOFM Chişinău

Colaborare între Biroul de probațiune Centru şi AOFM Chişinău

28 Ianuarie 2016

 

La 27 ianuarie 2016, consilierii Biroului de probaţiune Centru şi reprezentanţii Agenţiei pentru ocuparea forţei de muncă mun. Chişinău au desfăşurat şedinţa de lucru în scopul stabilirii unui mecanism de conlucrare eficientă şi de asigurare a unui loc de muncă pentru persoanele aflate în în evidența Biroului de probațiune Centru.
 
Şupac Ala, şef AOFM Chişinău a prezentat informația privind desfăşurarea tîrgului locurilor vacante, care va avea loc la MOLDEXPO în perioada 3-7 februarie 2016.
 
La rîndul său, Liubovi Bodeaca, şef al BP Centru a reliefat faptul că ,,conform modificărilor unor acte legislative este necesară revizuirea şi ameliorarea activităţii în comun, care va aduce la eficacitatea conlucrării”. 
 
Andrei Avdeev, consilier al BP Centru a prezentat activitatea de probațiune desfășurată în acordarea asistenței psihosociale a persoanelor liberate din locurile de detenție, subiecții probațiunii beneficiind de ajutor în angajarea în cîmpul muncii și instruire profesională.
 

 

Reprezentanții AOFM au menționat că astfel de ședințe contribuie la identificarea soluțiilor comune privind integrarea în societate a subiecţilor de probaţiune şi anume pentru dobîndirea unui statut de şomer, pentru a beneficia de instruire profesională, pentru a cunoaşte ofertele prezentate de către AOFM şi a obține un loc de muncă.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Colaborare între Biroul de probațiune Centru şi AOFM Chişinău

loading ...