RO
Colaborare între Biroul de probațiune Centru şi AOFM Chişinău

Colaborare între Biroul de probațiune Centru şi AOFM Chişinău

28 Ianuarie 2016

 

La 27 ianuarie 2016, consilierii Biroului de probaţiune Centru şi reprezentanţii Agenţiei pentru ocuparea forţei de muncă mun. Chişinău au desfăşurat şedinţa de lucru în scopul stabilirii unui mecanism de conlucrare eficientă şi de asigurare a unui loc de muncă pentru persoanele aflate în în evidența Biroului de probațiune Centru.
 
Şupac Ala, şef AOFM Chişinău a prezentat informația privind desfăşurarea tîrgului locurilor vacante, care va avea loc la MOLDEXPO în perioada 3-7 februarie 2016.
 
La rîndul său, Liubovi Bodeaca, şef al BP Centru a reliefat faptul că ,,conform modificărilor unor acte legislative este necesară revizuirea şi ameliorarea activităţii în comun, care va aduce la eficacitatea conlucrării”. 
 
Andrei Avdeev, consilier al BP Centru a prezentat activitatea de probațiune desfășurată în acordarea asistenței psihosociale a persoanelor liberate din locurile de detenție, subiecții probațiunii beneficiind de ajutor în angajarea în cîmpul muncii și instruire profesională.
 

 

Reprezentanții AOFM au menționat că astfel de ședințe contribuie la identificarea soluțiilor comune privind integrarea în societate a subiecţilor de probaţiune şi anume pentru dobîndirea unui statut de şomer, pentru a beneficia de instruire profesională, pentru a cunoaşte ofertele prezentate de către AOFM şi a obține un loc de muncă.
linia fierbinte 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen
27 Noiembrie 2020
Programul probațional primar obligatoriu (formare civică și vocațională)- un parcurs definit în cadrul sistemului național de probațiune.
25 Noiembrie 2020
Spune „NU violenței în familie”
25 Noiembrie 2020
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
„Ac de cojoc”, sau monitorizarea electronică a agresorului familial.
07 Mai 2020
Măsuri aspre pentru șoferii depistați în stare de ebrietate la volan
04 Iunie 2019
Muncă neremunerată în folosul comunității
04 Iunie 2019
noi in facebook

Colaborare între Biroul de probațiune Centru şi AOFM Chişinău

loading ...