RO
Colaborare în domeniul probațiunii între Moldova, Norvegia și România

Colaborare în domeniul probațiunii între Moldova, Norvegia și România

15 Septembrie 2015

 

În perioada 8 - 9 septembrie 2015, reprezentanți ai Oficiului central de probațiune şi Misiunii NORLAM, au efectuat o vizită de lucru la colegii din București, România. În cadrul întrunirii a fost discutată posibilitatea implementării şi instruirii consilierilor din RM în vederea aplicării programului de comportament Unu la Unu (One to One), program probaţional individual, orientat să contribuie la autocunoaștere şi schimbări pozitive.
 
Totodată, colegii din România au acceptat să susțină probațiunea din Republica Moldova în schimbul de experiență şi instruire în vederea aplicării programului Drink&Drive, program ce urmează a fi obținut, în rezultatul unei vizite în RM și a analizei efectuate de către experții din Olanda.
 
Cooperarea moldo – română, va avea loc în baza unui protocol de colaborare, care este în proces de reînnoire, ce are drept scop schimbul de experienţă între sistemele de probațiune din România şi Moldova, inițierea şi derularea sesiunilor comune de formare profesională a consilierilor de probațiune cât și dezvoltarea unui sistem de cooperare dintre cele două sisteme de probaţiune în vederea eficientizării activității de supraveghere a subiecților de probațiune.

 

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Colaborare în domeniul probațiunii între Moldova, Norvegia și România

loading ...