RO
Campanie de caritate “ Fii şi Tu un Moş Crăciun”

Campanie de caritate “ Fii şi Tu un Moş Crăciun”

28 Decembrie 2016
 
Cu prilejul sărbătorilor de iarnă,  Biroul de probaţiune Hînceşti de la data de  19 decembrie 2016 pînă la data de 23 decembrie 2016, consilierul de probaţiune Elena Mihaile a organizat şi a desfăşurat o Campanie de caritate în teritoriul rl. Hînceşti “ Fii şi Tu un Moş Crăciun”, fiind susţinută de “Asociaţia Femeilor” din or. Hînceşti cu reprezentantul asociaţiei Deliu Cristina.
Scopul acestei Campanii, fiind acordarea unor cadouri în formă de: pliculețe cu dulciuri, hăinuţe, cărţi, jucării, pachete cu produse alimentare, rechizite şcolare, încălţăminte, subiecţilor copii minori care sunt la evidenţa BP Hînceşti ce fac parte dintr-o familie social-vulnerabilă, au mai fost susţinuţi şi familiile condamnaţilor maturi, ce au fost donate copiilor săi cadouri sub aceiași formă.
Consilierul de probaţiune Elena Mihaile  împreună cu reprezentantul asociaţiei Deliu Cristina sa deplasat în teritoriul rl. Hînceşi la familiile preconizate din or. Hînceşti, s. Lîpuşna, s. Mingir, unde au fost oferite cadouri şi susținuți cu venirea sărbătorilor de iarnă. Au fost evidenţiate  7 familii care au condiţii de trai mizere.
În urma vizitei la domiciliu a familiilor, copii au fost uimiţi şi bucuroşi de prezenţa acestor cadouri, din partea acestor familii au fost primite multe mulţumiri şi un feedback pozitiv.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Campanie de caritate “ Fii şi Tu un Moş Crăciun”

loading ...