RO
BP Străşeni a totalizat rezultatele colaborării cu AOFM Străşeni pe parcursul perioadei semestrului I al anului 2015

BP Străşeni a totalizat rezultatele colaborării cu AOFM Străşeni pe parcursul perioadei semestrului I al anului 2015

24 Iunie 2015

 

BP Străşeni a desfăşurat, la 22 iunie 2015, şedinţa de totalizare a activităţii BP Străşeni şi AOFM pentru semestrul I al anului 2015. La această şedinţă au participat: Galina Ganea - şef al Biroului de probaţiune Străşeni, Rotari Olimpia şi Natalia Zagoreanu – consilieri de probaţiune, Galina Rodideal – şef al AOFM Străşeni, Postolache Larisa, Cupţov Natalia, Sîrbu Nadejda – specialişti ai AOFM Străşeni.

 

În cadrul întrunirii au fost abordate multiple subiecte privind atribuţiile specialiştilor la organizarea în comun a activităţilor de mediere a muncii, cît şi informarea, consilierea profesională, încadrarea în cîmpul muncii a persoanelor eliberate din locurile de detenţie şi a persoanelor cu suspendarea executării pedepsei. În acelaşi context, Galina Ganea a precizat că „Pe parcursul a şase luni a anului 2015, la consultaţii cu privire la locurile de muncă disponibile şi angajarea în cîmpul muncii de subiecţi ai probaţiunii s-au adresat 7 persoane, o persoană a fost înregistrată cu statut de şomer şi a fost înregistrată în scopul angajării în cîmpul muncii”.

 

Prin urmare, şedinţa respectivă, a avut un impact pozitiv pentru a concluziona aspecte importante ale activităţii şi a perpetua realizările deja obţinute.

 

Menţionăm că, la 5 ianuarie 2015, a fost încheiat Acord de colaborare între BP Străşeni şi Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Străşeni, iar scopul semnării acestui Acord priveşte reintegrarea socială a subiecţilor probaţiunii prin intermediul oferirii informaţiei cu privire la locurile de muncă disponibile şi angajarea în cîmpul muncii prin utilizarea eficientă a resurselor acestor două autorităţi.

 
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Realizările Inspectoratului Național de Probațiune pentru anul 2022.
21 Martie 2023
Vizita de lucru a Ministrei Justiției, dna Veronica Mihailov-Moraru la Inspectoratul Național de Probațiune.
15 Martie 2023
Bilanțul activitații Inspectoratului Național de Probațiune pentru anul 2022.
07 Martie 2023
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

BP Străşeni a totalizat rezultatele colaborării cu AOFM Străşeni pe parcursul perioadei semestrului I al anului 2015

loading ...