RO
Biroul de probaţiune Rîşcani Nord şi Agenția pentru Ocuparea Forţei de Muncă Rîşcani Nord s-au reunit într-o şedinţă de lucru

Biroul de probaţiune Rîşcani Nord şi Agenția pentru Ocuparea Forţei de Muncă Rîşcani Nord s-au reunit într-o şedinţă de lucru

22 Martie 2016

 

La 21 martie, curent, consilierii din cadrul Biroului de probaţiune Rîşcani Nord s-au întrunit într-o şedinţă de lucru cu reprezentanţii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Rîşcani Nord.

 

Întrunirea a avut drept scop privind integrarea profesională şi socială a persoanelor aflate în evidenţa biroului de probaţiune, ameliorarea problemelor ce ţin de angajarea în cîmpul muncii persoanelor aflate în căutare unui loc de muncă şi protecţie socială împotriva şomajului. Totodată au fost stabilite responsabilităţile şi obligaţiile părţilor pentru conlucrare eficientă în scop comun. Consilierii de probaţiune au prezentat lista persoanelor ce se află în evidenţa biroului, menționînd necesităţile şi problemele cu care se confruntă persoanele în cauză.

 

Irina Ţarălunga – şef al BP Rîşcani Nord a relatat că „Conlucrarea cu AOFM este benefică şi foarte importantă, deoarece majoritatea subiecţilor probaţiunii sunt în căutare unui loc de muncă şi instruiri profesionale. Rezultatele bune reduc riscul de recidivă aşa cum persoanele pot avea posibilitatea de a fi implicaţi în muncă de zi cu zi. În perioada anilor 2014-2015 au fost înregistrate la AOFM, 14 subiecţi ai probaţiunii din care 3 angajaţi în cîmpul muncii şi 1 a trecut pregătirea profesională”.

 

La rîndul său, Galer Ludmila – şef al AOFM a subliniat că „Subiecţii probaţiunii, care se adresează la noi sunt informaţi în deplin despre ofertele actuale, scopul, principiile şi avantajele înregistrării”.

 

La final, a fost semnat Acord de colaborare între Biroul de probaţiune Rîşcani Nord şi Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Rîşcani Nord.

 
Direcţia activitate analitică şi relaţii externe,
telefon de contact: 022 721882
e-mail: serviciulanalitic@ocp.gov.md, druta_druta@mail.ru
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
O justiție penală eficientă este mai mult decât o justiție retributivă
19 Mai 2021
Ministerul Justiției lansează concursul de desene cu genericul: “Tu ești tot ce am pe lume, Tu ești un copil minune!”
14 Mai 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Programul probațional "Drink&Drive"- condiție obligatorie de redobândire a dreptului de a conduce
21 Iunie 2021
Cum posturile de muncă îi țin pe foștii deținuți departe de recividvă
19 Mai 2021
Agresorii familiali vor fi monitorizați electronic cu ajutorul unei brățări speciale
29 Martie 2021
noi in facebook

Biroul de probaţiune Rîşcani Nord şi Agenția pentru Ocuparea Forţei de Muncă Rîşcani Nord s-au reunit într-o şedinţă de lucru

loading ...