RO
Biroul de Probaţiune Buiucani a semnat un Acord de colaborare cu I.R. Centru de Resurse şi Ajutor pentru Copii ( CRAC)

Biroul de Probaţiune Buiucani a semnat un Acord de colaborare cu I.R. Centru de Resurse şi Ajutor pentru Copii ( CRAC)

07 Octombrie 2016

 Biroul de Probaţiune Buiucani mun. Chişinău şi I.R. Centru de Resurse şi Ajutor pentru Copii, la data de 05 octombrie au semnat un acord de colaborare ce are drept scop oferirea serviciilor de calitate, bazate pe intervenţii imediate şi durabile în situaţia minorilor aflaţi în conflict cu legea, copiilor condamnaţilor, a minorilor abandonaţi în scopul asigurării dreptului fiecărui copil la o familie

La evenimentul au participat: Şeful BP Buiucani –Pascalova Svetlana; Consilier principal de probaţiune - Muşet Alina; Directorul CRAC - Danilenco Alexandru; Asistent social CRAC - Balan Valeria.

I.R. Centru de Resurse şi Ajutor pentru Copii are drept obiectiv prestarea serviciilor de asistenţă socială, moral-spirituală, educaţională şi crearea mediului temporar de familie pentru adolescenţii aflaţi în evidenţa BP Buiucani fără loc temporar de trai.
 
Adolescenţii aflaţi în evidenţa BP Buiucani ajunşi în CRAC vor fi examinaţi medical, asiguraţi cu îmbrăcăminte de schimb, alimentaţie, locuinţă pînă la aranjarea într-o familie, internat sau alt mediu legal de siguranţă. De asemenea restabilirea actelor pierdute sau perfectarea acestora, soluţionarea problemelor privind abandonul şcolar şi integrarea copiilor în instituţiile de învăţămînt. După posibilitate, minorii aflaţi la evidenţa BP Buiucani vor fi implicaţi în excursii, cercuri şi activităţi organizate de CRAC.

Danilenco Alexandru a menţionat că toate intervenţiile asupra minorilor aflaţi în situaţii de risc, efectuate de către BP Buiucani în scopul implicării CRAC vor fi coordonate cu autoritatea tutelară de sector. 

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Biroul de Probaţiune Buiucani a semnat un Acord de colaborare cu I.R. Centru de Resurse şi Ajutor pentru Copii ( CRAC)

loading ...