RO
Bilanț anual 2018

Bilanț anual 2018

16 Ianuarie 2019

La 15 ianuarie anul curent, în incinta INP s-a desfășurat Ședința de bilanț a Inspectoratului Național de Probațiune (INP). La eveniment au participat, Victoria IFTODI, Ministru al Justiției, Anatolie MUNTEANU, Secretar General de Stat al Ministerului Justiției, Andrei IAVORSCHI, director INP, Ghenadie CEBAN, director adjunct al INP cît și angajații subdiviziunilor structurale și teritoriale.

În cadrul ședinței au fost raportate cele mai importante activităţi ale INP efectuate pe parcursul anului 2018, rezultatele obținute, dificultățile și impedimentele identificate. Totodată, au fost abordate și stabilite prioritățile pentru anul 2019.

INP pe parcursul anului curent și-a organizat și efectuat activitatea conform documentelor de politici (Strategiei de dezvoltare a sistemului de probaţiune pentru anii 2016-2020 și Planul de acțiuni a INP). Menționăm că, INP și-a desfășurat activitatea în scopul prevenirii recidivei de infracţiune, implementării programelor probaționale, monitorizării electronice a subiecților de probațiune, controlului persoanelor aflate în conflict cu legea penală şi resocializarea lor, adaptarea persoanelor liberate din locurile de detenţie, preîntâmpinarea săvârşirii de noi infracţiuni, acordarea asistenţei şi consiliere în vederea reintegrării în comunitate a subiecţilor probaţiunii.

La finele evenimentului, a fost remarcat faptul că, organizarea şi desfăşurarea şedinţelor de bilanţ reprezintă un moment de analiză şi un bun prilej de evaluare a rezultatelor, dar şi a perspectivelor de dezvoltare pentru viitor a sistemului de probațiune.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
O justiție penală eficientă este mai mult decât o justiție retributivă
19 Mai 2021
Ministerul Justiției lansează concursul de desene cu genericul: “Tu ești tot ce am pe lume, Tu ești un copil minune!”
14 Mai 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Programul probațional "Drink&Drive"- condiție obligatorie de redobândire a dreptului de a conduce
21 Iunie 2021
Cum posturile de muncă îi țin pe foștii deținuți departe de recividvă
19 Mai 2021
Agresorii familiali vor fi monitorizați electronic cu ajutorul unei brățări speciale
29 Martie 2021
noi in facebook

Bilanț anual 2018

loading ...