RO
Astăzi este marcată Ziua Națională de Înverzire a Plaiului

Astăzi este marcată Ziua Națională de Înverzire a Plaiului

15 Noiembrie 2014


La 15 noiembrie 2014, colaboratorii Oficiului Central de probaţiune împreună cu consilierii Birourilor de probaţiune mun. Chişinău, au participat la acţiunea de salubrizare şi înverzire a oraşului, în Parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani, în cadrul Zilei Naţionale de Înverzire a Plaiului „Un arbore pentru dăinuirea noastră”.

Vladimir POPA, Şef al Oficiului Central de probaţiune a menţionat că „Această este un  îndemn pentru cetățeni să îngrijească de spațiile verzi și să contribuie la îmbunătățirea calității mediului înconjurător. Astfel de acțiuni sunt importante și sper să participe cât mai mulți cetățeni la regenerarea pădurilor din țara noastră. Trebuie să avem grijă de mediul înconjurător și să nu uităm că de aceste resurse trebuie să se bucure și generațiile viitoare”.

Într-o atmosferă veselă și înarmați cu hîrlețe, conducerea și angajații Oficiului Central de probaţiune au plantat puieți de stejar, arţar, salcie pe un teren din Parcul „La Izvor”.
 
De asemenea, Biroul de probațiune Centru și Ciocana mun. Chișinău, Bălți, Ungheni și Cimișlia au participat la organizarea și desfășurarea acțiunilor publice în vederea amenajării, plantării arborilor și arbuștilor, concomitent și la salubrizarea teritoriilor parcurilor și spațiilor acvatice.
 
Ziua Naţională de Înverzire a Plaiuluieste principala campanie națională de plantare a arborilor din Republica Moldova fiind organizată în conformitate cu Decretul Președintelui Republicii Moldova, începând cu anul 1995, iar din 2011 această activitate este desfășurată toamna. 
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Astăzi este marcată Ziua Națională de Înverzire a Plaiului

loading ...