RO
Alternativele la Detenție

Alternativele la Detenție

06 Octombrie 2016

 

În perioada 5-7 octombrie 2016, la București, România se petrece a 12 Adunare Generală a Confederației Europene pentru Probațiune (CEP) și Conferința Internațională cu tematica Alternativele la Detenție.
Evenimentul  însumă experiența, perspectivele și conceptele cu privire la Alternativele la Detenție din diferite țări, așa ca: România, Irlanda de Nord, Belgia, Norvegia, Olanda, Suedia, Croația, Elveția, Marea Britanie și Germania.
 
Inspectoratul Național de Probațiune, în calitate de membru cu drepturi depline a CEP, este reprezentat de dl Vladimir POPA, director interimar, și dl Vitalie RENIȚA, șef al direcției juridice. În același timp la conferință participă așa organizații ca Consiliul Europei, Comisia Europeană –DG Justiție, cît și profesori din Universitățile din Lausanne, București, Timișoara, Glasgow, Grefswald, Ulster care își vor expune punctul lor de vedere academic.
 
În afara sesiunilor plenare vor avea loc ateliere de lucru cu tematica: Sentința și Tratamentele de Droguri; Utilizarea tehnologiilor la alternative la detenție; Probațiunea și Profesia; Sănătatea mintală și radicalizarea.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Alternativele la Detenție

loading ...