RO
Alternativele la Detenție

Alternativele la Detenție

06 Octombrie 2016

 

În perioada 5-7 octombrie 2016, la București, România se petrece a 12 Adunare Generală a Confederației Europene pentru Probațiune (CEP) și Conferința Internațională cu tematica Alternativele la Detenție.
Evenimentul  însumă experiența, perspectivele și conceptele cu privire la Alternativele la Detenție din diferite țări, așa ca: România, Irlanda de Nord, Belgia, Norvegia, Olanda, Suedia, Croația, Elveția, Marea Britanie și Germania.
 
Inspectoratul Național de Probațiune, în calitate de membru cu drepturi depline a CEP, este reprezentat de dl Vladimir POPA, director interimar, și dl Vitalie RENIȚA, șef al direcției juridice. În același timp la conferință participă așa organizații ca Consiliul Europei, Comisia Europeană –DG Justiție, cît și profesori din Universitățile din Lausanne, București, Timișoara, Glasgow, Grefswald, Ulster care își vor expune punctul lor de vedere academic.
 
În afara sesiunilor plenare vor avea loc ateliere de lucru cu tematica: Sentința și Tratamentele de Droguri; Utilizarea tehnologiilor la alternative la detenție; Probațiunea și Profesia; Sănătatea mintală și radicalizarea.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Alternativele la Detenție

loading ...