RO
Activitatea desfăşurată cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului

Activitatea desfăşurată cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului

22 Mai 2015

 

Pentru marcarea Zilei Internaţionale a Copilului, colaboratorii Oficiului central de probaţiune în comun cu consilierii de probaţiune au desfăşurat la 17 mai 2015 o acţiune inedită – Atelierul Cofetar – Master - class. La această demonstrație a artei culinare au participat 14 copii.

Scopul acestui eveniment le permite copiilor să petreacă momente de neuitat cu mamele lor. La Master – class au participat femeile cărora le-a fost aplicată amânarea executării pedepsei împreună cu copii lor. În ziua această consilierii de probaţiune au oferit sprijin copiilor pentru a se simți mai bine în familie, și la rândul său mamele să aprecieze copiii și s-ăi pregătească pentru un viitor sănătos, fericit și plin de succese. Din partea colaboratorilor cofetăriei s-a permis copiilor sa participe la decorarea prăjiturilor unde ei au folosit imaginația culorilor şi formelor.
Oxana Tcacenco, administrator cofetăriei „Tortic” a menţionat că, „Copii sunt foarte talentaţi, uniţi şi creativi. Cofetăria „Tortic” este un loc potrivit pentru socializare, colaborare, progresare şi dezvoltare într-un domeniul total nou pentru copii”.

Copii au rămas mulţumiţi de eveniment şi au înţeles cât de interesant să pregătesc dulciurile şi au avut ocazia să admire, una din cele mai nobile profesii, cea de bucătar. Toţi participanții , din partea colaboratorilor cofetăriei, au primit diplome şi dulciuri pregătite de ei pentru a le servi acasă cu cei apropiaţi.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Activitatea desfăşurată cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului

loading ...