RO
Activitatea desfăşurată cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului

Activitatea desfăşurată cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului

22 Mai 2015

 

Pentru marcarea Zilei Internaţionale a Copilului, colaboratorii Oficiului central de probaţiune în comun cu consilierii de probaţiune au desfăşurat la 17 mai 2015 o acţiune inedită – Atelierul Cofetar – Master - class. La această demonstrație a artei culinare au participat 14 copii.

Scopul acestui eveniment le permite copiilor să petreacă momente de neuitat cu mamele lor. La Master – class au participat femeile cărora le-a fost aplicată amânarea executării pedepsei împreună cu copii lor. În ziua această consilierii de probaţiune au oferit sprijin copiilor pentru a se simți mai bine în familie, și la rândul său mamele să aprecieze copiii și s-ăi pregătească pentru un viitor sănătos, fericit și plin de succese. Din partea colaboratorilor cofetăriei s-a permis copiilor sa participe la decorarea prăjiturilor unde ei au folosit imaginația culorilor şi formelor.
Oxana Tcacenco, administrator cofetăriei „Tortic” a menţionat că, „Copii sunt foarte talentaţi, uniţi şi creativi. Cofetăria „Tortic” este un loc potrivit pentru socializare, colaborare, progresare şi dezvoltare într-un domeniul total nou pentru copii”.

Copii au rămas mulţumiţi de eveniment şi au înţeles cât de interesant să pregătesc dulciurile şi au avut ocazia să admire, una din cele mai nobile profesii, cea de bucătar. Toţi participanții , din partea colaboratorilor cofetăriei, au primit diplome şi dulciuri pregătite de ei pentru a le servi acasă cu cei apropiaţi.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Activitatea desfăşurată cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului

loading ...