RO
Activitatea desfăşurată cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului

Activitatea desfăşurată cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului

22 Mai 2015

 

Pentru marcarea Zilei Internaţionale a Copilului, colaboratorii Oficiului central de probaţiune în comun cu consilierii de probaţiune au desfăşurat la 17 mai 2015 o acţiune inedită – Atelierul Cofetar – Master - class. La această demonstrație a artei culinare au participat 14 copii.

Scopul acestui eveniment le permite copiilor să petreacă momente de neuitat cu mamele lor. La Master – class au participat femeile cărora le-a fost aplicată amânarea executării pedepsei împreună cu copii lor. În ziua această consilierii de probaţiune au oferit sprijin copiilor pentru a se simți mai bine în familie, și la rândul său mamele să aprecieze copiii și s-ăi pregătească pentru un viitor sănătos, fericit și plin de succese. Din partea colaboratorilor cofetăriei s-a permis copiilor sa participe la decorarea prăjiturilor unde ei au folosit imaginația culorilor şi formelor.
Oxana Tcacenco, administrator cofetăriei „Tortic” a menţionat că, „Copii sunt foarte talentaţi, uniţi şi creativi. Cofetăria „Tortic” este un loc potrivit pentru socializare, colaborare, progresare şi dezvoltare într-un domeniul total nou pentru copii”.

Copii au rămas mulţumiţi de eveniment şi au înţeles cât de interesant să pregătesc dulciurile şi au avut ocazia să admire, una din cele mai nobile profesii, cea de bucătar. Toţi participanții , din partea colaboratorilor cofetăriei, au primit diplome şi dulciuri pregătite de ei pentru a le servi acasă cu cei apropiaţi.
linia fierbinte 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen
27 Noiembrie 2020
Programul probațional primar obligatoriu (formare civică și vocațională)- un parcurs definit în cadrul sistemului național de probațiune.
25 Noiembrie 2020
Spune „NU violenței în familie”
25 Noiembrie 2020
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
„Ac de cojoc”, sau monitorizarea electronică a agresorului familial.
07 Mai 2020
Măsuri aspre pentru șoferii depistați în stare de ebrietate la volan
04 Iunie 2019
Muncă neremunerată în folosul comunității
04 Iunie 2019
noi in facebook

Activitatea desfăşurată cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului

loading ...