RO
Acțiuni de prevenire a delicvenției juvenile

Acțiuni de prevenire a delicvenției juvenile

30 Mai 2013
 
La 29 mai 2013, Biroul de probațiune Buiucani a organizat în incinta Liceului teoretic ,,Ion şi Doina Aldea Teodorovici” din or. Chișinău, un seminar cu caracter educativ pentru elevii claselor a 9-a.
Seminarul a avut drept scop informarea minorilor despre activitatea serviciului de probațiune. Elevii au fost familiarizați cu rolul și importanța serviciului de probațiune, noțiuni și tipurile de infracțiuni, cine sunt beneficiarii minori ai probațiunii și reintegrarea acestora în societate. Deasemenea, au fost informați de către consilierii de probațiune despre consecinţele și factorii ce favorizează formarea comportamentului deviant și determinarea minorului la implicarea în acţiuni ilicite. Acțiunea a avut un caracter interactiv, elevii prezenți la seminar implicîndu-se activ în discuțiile cu consilierii de probațiune.
Menționăm că, astfel de activități sunt desfășurate de către toate birourile de probațiune teritoriale în scopul informării tinerilor despre rolul probațiunii, prevenirea și combaterea fenomenului delicvenței juvenile prin promovarea unui mod de viaţă sănătos, activ  şi pozitiv. 
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Acțiuni de prevenire a delicvenției juvenile

loading ...