RO
Acțiuni de prevenire a delicvenției juvenile

Acțiuni de prevenire a delicvenției juvenile

30 Mai 2013
 
La 29 mai 2013, Biroul de probațiune Buiucani a organizat în incinta Liceului teoretic ,,Ion şi Doina Aldea Teodorovici” din or. Chișinău, un seminar cu caracter educativ pentru elevii claselor a 9-a.
Seminarul a avut drept scop informarea minorilor despre activitatea serviciului de probațiune. Elevii au fost familiarizați cu rolul și importanța serviciului de probațiune, noțiuni și tipurile de infracțiuni, cine sunt beneficiarii minori ai probațiunii și reintegrarea acestora în societate. Deasemenea, au fost informați de către consilierii de probațiune despre consecinţele și factorii ce favorizează formarea comportamentului deviant și determinarea minorului la implicarea în acţiuni ilicite. Acțiunea a avut un caracter interactiv, elevii prezenți la seminar implicîndu-se activ în discuțiile cu consilierii de probațiune.
Menționăm că, astfel de activități sunt desfășurate de către toate birourile de probațiune teritoriale în scopul informării tinerilor despre rolul probațiunii, prevenirea și combaterea fenomenului delicvenței juvenile prin promovarea unui mod de viaţă sănătos, activ  şi pozitiv. 
linia fierbinte 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen
27 Noiembrie 2020
Programul probațional primar obligatoriu (formare civică și vocațională)- un parcurs definit în cadrul sistemului național de probațiune.
25 Noiembrie 2020
Spune „NU violenței în familie”
25 Noiembrie 2020
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
„Ac de cojoc”, sau monitorizarea electronică a agresorului familial.
07 Mai 2020
Măsuri aspre pentru șoferii depistați în stare de ebrietate la volan
04 Iunie 2019
Muncă neremunerată în folosul comunității
04 Iunie 2019
noi in facebook

Acțiuni de prevenire a delicvenției juvenile

loading ...