RO
Acțiuni de încadrare în cîmpul muncii a subiecților aflați în evidența Biroului de probaţiune Străşeni

Acțiuni de încadrare în cîmpul muncii a subiecților aflați în evidența Biroului de probaţiune Străşeni

10 Noiembrie 2014

 

La 7 noiembrie 2014, în scopul totalizării activităţii pentru zece luni a  anului 2014  în incinta Biroului de probaţiune Străşeni a fost desfăşurată şedinţa comună a consilierilor probaţiunii cu reprezentanţii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AOFM). La eveniment au participat, Galina Ganea, Şef al Biroului de probaţiune Străşeni, Natalia Avram şi Natalia Zagoreanu, consilieri de probaţiune, Galina Rodideal, Şef al AOFM Strășeni, Postolache Larisa, specialist al AOFM Străşeni și Malic Viorel, reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Străşeni.

În cadrul ședinței au fost abordate diverse subiecte privind atribuțiile specialiștilor la organizarea în comun a activităților de mediere a muncii, cât și informarea şi consilierea profesională, încadrarea în cîmpul muncii a persoanelor eliberate din locurile de detenție și a persoanelor cu suspendarea executării pedepsei. Pe parcursul a zece luni a anului 2014 la consultaţii cu privire la locurile de muncă disponibile și angajarea în câmpul muncii din subiecţii de probațiune s-au adresat 21 persoane, 12 persoane au fost înregistrate în scopul angajării în câmpul muncii cu statut de șomer, iar o persoană a solicitat cursuri de instruire profesională care ulterior le-a refuzat.

Menționăm că, la 3 iunie 2014, a fost semnat Acordul de colaborare între Biroul de probațiune Strășeni și Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Strășeni (AOFM). Prezentul acord a fost încheiat în scopul reintegrării sociale a subiecților probațiunii prin intermediul oferirii informației cu privire la locurile de muncă disponibile și angajarea în câmpul muncii prin utilizarea eficientă a resurselor acestor două autorități.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Acțiuni de încadrare în cîmpul muncii a subiecților aflați în evidența Biroului de probaţiune Străşeni

loading ...