RO
Acțiuni de încadrare în cîmpul muncii a subiecților aflați în evidența Biroului de probaţiune Străşeni

Acțiuni de încadrare în cîmpul muncii a subiecților aflați în evidența Biroului de probaţiune Străşeni

10 Noiembrie 2014

 

La 7 noiembrie 2014, în scopul totalizării activităţii pentru zece luni a  anului 2014  în incinta Biroului de probaţiune Străşeni a fost desfăşurată şedinţa comună a consilierilor probaţiunii cu reprezentanţii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AOFM). La eveniment au participat, Galina Ganea, Şef al Biroului de probaţiune Străşeni, Natalia Avram şi Natalia Zagoreanu, consilieri de probaţiune, Galina Rodideal, Şef al AOFM Strășeni, Postolache Larisa, specialist al AOFM Străşeni și Malic Viorel, reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Străşeni.

În cadrul ședinței au fost abordate diverse subiecte privind atribuțiile specialiștilor la organizarea în comun a activităților de mediere a muncii, cât și informarea şi consilierea profesională, încadrarea în cîmpul muncii a persoanelor eliberate din locurile de detenție și a persoanelor cu suspendarea executării pedepsei. Pe parcursul a zece luni a anului 2014 la consultaţii cu privire la locurile de muncă disponibile și angajarea în câmpul muncii din subiecţii de probațiune s-au adresat 21 persoane, 12 persoane au fost înregistrate în scopul angajării în câmpul muncii cu statut de șomer, iar o persoană a solicitat cursuri de instruire profesională care ulterior le-a refuzat.

Menționăm că, la 3 iunie 2014, a fost semnat Acordul de colaborare între Biroul de probațiune Strășeni și Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Strășeni (AOFM). Prezentul acord a fost încheiat în scopul reintegrării sociale a subiecților probațiunii prin intermediul oferirii informației cu privire la locurile de muncă disponibile și angajarea în câmpul muncii prin utilizarea eficientă a resurselor acestor două autorități.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Vizita de Studiu în România 05 – 07 septembrie 2023
08 Septembrie 2023
Inspectoratul Național de Probațiune a luat act de analiza efectuată de Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă (AGER) asupra procedurilor de achiziție a sistemului de monitorizare electronică.
06 Septembrie 2023
Realizările Inspectoratului Național de Probațiune pentru semestrul I anul 2023.
04 August 2023
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Numărul sancționaților cu muncă neremunerată în folosul comunității este în creștere
07 Septembrie 2023
În prima jumătate a acestui an, numărul condamnaţilor la muncă neremunerată în folosul comunităţii a crescut
06 Septembrie 2023
10% din accidentele rutiere din acest an au fost comise de şoferii care nu dețin permis de conducere sau au documentul anulat
04 Septembrie 2023
noi in facebook

Acțiuni de încadrare în cîmpul muncii a subiecților aflați în evidența Biroului de probaţiune Străşeni

loading ...