RO
Acțiuni de încadrare în cîmpul muncii a subiecților aflați în evidența Biroului de probaţiune Străşeni

Acțiuni de încadrare în cîmpul muncii a subiecților aflați în evidența Biroului de probaţiune Străşeni

10 Noiembrie 2014

 

La 7 noiembrie 2014, în scopul totalizării activităţii pentru zece luni a  anului 2014  în incinta Biroului de probaţiune Străşeni a fost desfăşurată şedinţa comună a consilierilor probaţiunii cu reprezentanţii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AOFM). La eveniment au participat, Galina Ganea, Şef al Biroului de probaţiune Străşeni, Natalia Avram şi Natalia Zagoreanu, consilieri de probaţiune, Galina Rodideal, Şef al AOFM Strășeni, Postolache Larisa, specialist al AOFM Străşeni și Malic Viorel, reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Străşeni.

În cadrul ședinței au fost abordate diverse subiecte privind atribuțiile specialiștilor la organizarea în comun a activităților de mediere a muncii, cât și informarea şi consilierea profesională, încadrarea în cîmpul muncii a persoanelor eliberate din locurile de detenție și a persoanelor cu suspendarea executării pedepsei. Pe parcursul a zece luni a anului 2014 la consultaţii cu privire la locurile de muncă disponibile și angajarea în câmpul muncii din subiecţii de probațiune s-au adresat 21 persoane, 12 persoane au fost înregistrate în scopul angajării în câmpul muncii cu statut de șomer, iar o persoană a solicitat cursuri de instruire profesională care ulterior le-a refuzat.

Menționăm că, la 3 iunie 2014, a fost semnat Acordul de colaborare între Biroul de probațiune Strășeni și Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Strășeni (AOFM). Prezentul acord a fost încheiat în scopul reintegrării sociale a subiecților probațiunii prin intermediul oferirii informației cu privire la locurile de muncă disponibile și angajarea în câmpul muncii prin utilizarea eficientă a resurselor acestor două autorități.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Acțiuni de încadrare în cîmpul muncii a subiecților aflați în evidența Biroului de probaţiune Străşeni

loading ...