RO
Acord de colaborare semnat între BP Centru şi Instituţia Medico-Sanitară Publică, Dispensarul Republican de Narcologie (INSP)

Acord de colaborare semnat între BP Centru şi Instituţia Medico-Sanitară Publică, Dispensarul Republican de Narcologie (INSP)

21 Decembrie 2015


La 16 decembrie curent, consilierii din cadrul Biroului de probaţiune Centru s-au întrunit în şedinţa de lucru cu reprezentanţii Instituţiei Medico - Sanitară Publică, Dispensarul Republican de Narcologie cu scopul de a semna Acord de colaborare între instituţii.

 
Prin încheierea acestui Acord, părțile și-au asumat un angajament comun în organizarea activităților de profilaxie și promovare a modului de viață sănătos, modalităţile de reabilitare a subiecţilor probaţiunii dependenţi de substanţe narcotice, diagnosticarea şi tratamentul necesar.
 
În cadrul întrevederii, au fost examinate mai multe aspecte ce ţin de modalităţile acordării serviciilor de sănătate, accesul la acestea, precum şi determinarea grupului-ţintă şi modul de colaborare.
 
Codru Olga – consilierul de probaţiune BP Centru a relatat că „Semnarea Acordului de colaborare ne responsabilizează foarte mult. Ne-am propus să stabilim un plan concret de acțiuni, specific pentru fiecare subiect al probaţiunii. Vom identifica problemele cu care se confruntă şi v-om acorda  ajutor, utilizînd serviciile acordate de către Dispensarul”.
 
La finele şedinţei, Acordul de colaborare a fost completat cu o anexă „Îndreptare”, ce reprezintă un blanc tipic, cu datele personale, înmînat subiecţilor probaţiunii de către consilierul de probaţiune pentru uşurarea accesului la serviciile acordate de IMSP Dispensarul Republican de Narcologie. Semnatarii şi-au exprimat convingerea că vor realiza obiectivele Acordului pentru o colaborare optimă şi de lungă durată.
 
 
Direcţia activitate analitică şi relaţii externe,
Telefon de contact: 022 721882
e-mail: serviciulanalitic@ocp.gov.md, druta_druta@mail.ru
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Acord de colaborare semnat între BP Centru şi Instituţia Medico-Sanitară Publică, Dispensarul Republican de Narcologie (INSP)

loading ...