RO
Acord de colaborare încheiat între Centrul de Sănătate pentru Tineri „Neovita” şi Biroul de probaţiune Buiucani

Acord de colaborare încheiat între Centrul de Sănătate pentru Tineri „Neovita” şi Biroul de probaţiune Buiucani

28 Martie 2014

 

La 28.03.2014, a fost organizată şedinţa cu genericul „Adolescenţi sănătoşi pentru un viitor înflorit” la care au participat Biroul de probaţiune Buiucani şi Centrul de Sănătate pentru Tineri „Neovita” La şedinţă au participat consilierii Biroului de probaţiune, şeful Centrului de Sănătate pentru Tineri „Neovita”, d-na Galina Leşco, colaboratorii Centrului de Sănătate pentru Tineri.

În cadrul activităţii organizate au fost abordate multiple probleme prioritare de sănătate şi dezvoltare a tinerilor printre care promovarea modului de viaţă sănătos şi  formarea deprinderilor de moderator.

D-na Galina Leşco, a menţionat că: „Adolescenţa este o perioadă în care personalitatea umană se maturizează, îşi descoperă identitatea, îşi planifică viitorul, îşi clarifică concepţia despre lume, îşi formează propriul sistem de valori. Este perioada care generează stări contradictorii şi adulţilor care au în preajma lor adolescenţi, cum ar fi: admiraţie, critică, compasiune,  înţelegere, oferirea libertăţii, dar şi control strict”.

La finele şedinţei, a fost semnat un acord de parteneriat între Biroul de probaţiune Buiucani mun. Chişinău şi Centrul de Sănătate pentru Tineri „Neovita”, având ca obiectiv susţinerea adolescenţilor întru dezvoltarea unui mod sănătos de viaţă şi un comportament corect în stabilirea relaţiilor cu semenii.
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Acord de colaborare încheiat între Centrul de Sănătate pentru Tineri „Neovita” şi Biroul de probaţiune Buiucani

loading ...